Катя Близнакова е сред хората, за които казват, че като

...
Катя Близнакова е сред хората, за които казват, че като
Коментари Харесай

Катя Близнакова проплака в какво не й върви

Катя Близнакова е измежду хората, за които споделят, че сякаш са „ родени под щастлива звезда”. Изпълнителката на именития шлагер „ Лиляно, моме” владее магията на проектирането на мисълта, което й е пособие да сбъдва фантазиите си, написа "Уикенд ".

Още като дребна Катя си играела у дома пред пердета на цветя, представяйки си, че се явява на конкурс и пее в дует с Тото Кутуньо. И това в действителност се случва. Катя още помни по какъв начин извърши шлагера си „ Лиляно, моме” дружно с Тото Кутуньо, когато преди време имаше концерт в България. Тогава той й пригласяше с „ на, на”, само че за Близнакова това продължава да е един от най-вълшебните мигове в кариерата й.

Синът на Петя Дикова с дебют в Народния спектакъл (СНИМКИ)

„ Сбъдват се тези фантазии, които са предопределени. Искам в персоналния ми живот да се случат някакви неща, само че като оня от горната страна е решил, че няма да е по този начин... Аз даже да си го планирам, не става”, казвала е Катя Близнакова и е изтъквала, че е била влюбена и обичана, само че въпреки всичко не е „ това, което й се е искало”. По подигравка на ориста, точно разрушителните любови въодушевяват Катя да твори нови песни, а и да се обръща към духовното. Точно това е повода преди време певицата да се обърне към Кабала и да се запознае с разнообразни духовни практики. Изпълнителката на „ Лиляно, моме” доближава до значими заключения и скъпи уточнения на необясними до преди този момент случки в живота й. Така схваща, че още от тийнейджърка е имала оракулски сънища и видения. Днес певицата, която е мощно вярваща, не крие, че е има необяснима връзка с невидимия свят. Тя постоянно има видения, които я спохождат в съня, поради което в никакъв случай не заспива на мрачно.

„ Преди години живеех в Пловдив и хазайката ми даде нейната спалня, тъй като беше най-хубава. И аз започнах всяка нощ да сънувам един и същи мъж, който ми викаше непрестанно: „ Махни се от мястото ми!”. На вратовръзката си имаше запаметяваща се игла... С хазайката един път стана дума и се оказа, че това е починалият й брачен партньор - даже ми сподели фотоси - той беше!”, споделя певицата.

Преслава и Петя Дикова разхождат бебетата си (СНИМКА)

Разучавайки духовни практики, Катя стартира да „ контактува с ангели”. Пише им писма с шифъра на „ Преминаващата река”, на който е писал и Цар Соломон. „ Силно казано, че мога да контактувам с отвъдното, само че несъмнено ми се „ обаждат”. Оттам и имам видения”, споделя певицата. Последно имала видения по време на фотосите на кино лентата „ Пътуващо кино” в Твърдица. Целият екип са очевидци, че русокоската предсказала на чужд всичко в живота му. „ Вечерта преди този момент пък в къщата за посетители един мъж ме блъсна по главата, до момента в който се качвах по стълбите. После по описания на други хора се оказа, че той е умрял в тази къща... Никак не мога да озаптя тази мощ, тъй че да служи на мен или на другите, тъй като очевидно съм доста страхлива”, въздъхва Катя Близнакова.


Тя е уверена, че ангелите са я избавили при злополуката преди дни край Ихтиман. Катя, озвучителят и приятелката й се отърваха единствено с нерешителност. Шофирал озвучителят на певицата, който не един път я вози на участия. В един миг колата навлязла в другото платно, Катя помислила, че изпреварват различен автомобил, а се оказало, че озвучителят е задремал над кормилото. Тя и приятелката й се развикали с всичка мощ. Шофьорът се събудил, някак съумял да овладее колата, само че въпреки всичко последвал удар в мантинелата. За благополучие всички са невредими. „ Бог е популярен и очевидно още ме обича. Вярвам в ангели-хранители и съм сигурна, че дали моят, дали на приятелката ми, ни избави от гибелта... Господ беше с нас. Добре че по това време нямаше други коли, тъй като в случай че някоя кола летеше със мощна скорост щеше да ни опустоши и да се случи най-лошото”, показа Катя след преживения потрес и добави, че незабавно по-късно отишла на черква.

Тя е признателна, че е подкрепяна и защитавана от висши сили. Щастлива е с всичко, което има. Канят я на празненства, пее пред заможни хора, твори нови песни. И въпреки всичко в персонален проект не може да открие насладата. Съдбата все я тласка към любовни разочарования. Единственият позитив от сърдечните й крушения са креативното ентусиазъм и обръщането към духовното.

Петя Дикова със съдбоносно решение за бъдещето си!

„ Всичко в този живот по този начин, както ти си го направиш. Всичко е в твоите ръце”, споделя Катя извода, до който достигнала след дългите си духовни търсения. Тя продължава да „ проектира бъдещето си” посредством целенасочени мисли и в множеството случаи сполучливо. „ С изключение на любовните въпроси, там съм цялостен карък. Не програмирам нищо”, помирява певицата. И въпреки всичко тя не губи религия нито в любовта, нито в силата на Вселената.
„ Човек нищо не може да направи самичък, в случай че не е чукнато от горната страна да се случи. Човек си предизвика дотолкоз нещата, че просто това, което му е закодирано на подсъзнателно равнище, тъй като ние не работим с целия си мозък, вървим по този начин, както са ни показали от горната страна... Затова споделям, че човек даже да има гений, не би трябвало да го пропилява, тъй като Господ ще му изиска сметка. Не всеки се ражда с гений и доста се нервирам на сътрудници, които се главозамайват”, споделял певицата. Дава образец с емблематичната си ария „ Лиляно, моме”.

Катя я харесала и поискала да я изпее малко преди да се залюби с Венци Мартинов. Случило се по времето, когато таман се срещнала с него и приятелите му Елвира Георгиева и брачна половинка й. Един ден Елвира споделила с Катя по какъв начин посетила Ванга. Пророчицата й предсказала, че ще се ожени за мъжа си и дори познала името му. И решили да отидат до Рупите. Когато пристигнали, с изненада открили, че са единствено четиримата, а постоянно пред къщата на Ванга се тълпели искащи да ги одобри. Легендарната ясновидка се посочила на прага и попитала един от доближените си кои са тези, които са пристигнали. Той й отвърнал, че са „ някакви артисти”. „ М?! Артисти, я си идете, нищо ви нема!”, отпратила ги Ванга и се прибрала в дома си.

Вечерта в заведението, в което работели Елвира и Венци Мартинов, Катя за първи път чула оригинала на „ Лиляно моме”. Харесала песента и загатнала, че желае да я изпее. Венци й споделил, че хората няма да я слушат. Катя се заинатила. Намерила музиканти, които да създадат аранжимент на песента. Изпяла я, само че Венци се оказал прав. Нито една медия не желала да я излъчи. Приемали парчето за чалга. Катя още си спомня по какъв начин цялостен месец ходела в Българска национална телевизия да пее на една редакторка. „ И тя: „ Да, да, другата седмица ще ви снимаме”. Отивам другата седмица и тя: „ Вие коя бяхте?”, и аз отново: „ Лиляно моме”, и пея в коридора”, споделя Катя.

Накрая режисьорката Уляна Матева, на която е кръстница, решила да снима песента. Само че я излъчили тъкмо, когато имало режим на тока и никой не я чул. В последна сметка тя намерила на хора, които да я поддържат, а щом един път публиката чула песента, чудото се получило. В един миг „ Лиляно, моме” звучала отвред. Та дори и от сцената на НДК по време на именития концерт на звездата Тото Кутуньо, с който Катя пеела в дует. Точно, както си мечтаела.
С такава непримиримост и религия Катя Близнакова търси любовта. За жал към този момент несполучливо. И въпреки всичко не съжалява за нито една своя среща в персонален проект, защото за нея е значим житейски урок. Благодарна е най-много, че ориста я събира с Венци Мартинов. Двамата се разделят без драми, просто любовта им си отишла. „ Той е най-близкият ми другар. Мога да му кажа всичко, по този начин както го споделям пред себе си”, признателна е Катя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР