Къци Вапцаров сензационно може да се завърне в телевизията, но

...
Къци Вапцаров сензационно може да се завърне в телевизията, но
Коментари Харесай

Той ли ще е наследникът на Николаос Цитиридис

Къци Вапцаров сензационно може да се завърне в малкия екран, само че до каква степен този ход ще е сполучлив, питат се зрителите 

Къци Вапцаров може да се върне на екран и да заеме часовата зона, в която до предходната седмица се излъчваше шоуто на Николаос Цитиридис. Това настояват източници от бТВ. Рокадата ще е забавна, тъй като Къци наподобява позабравен от феновете. Преди 20-ина години той несъмнено бе огромна звезда, само че рейтингът му падна, а самият той като че ли се изхаби с безвкусните си смешки и тъпите вицове. 

Ще е забавно и какъв ще е формата на възможното му шоу и дали ще се резервира концепцията на Цитиридис или ще се търси нещо радикално друго.

Друга алтернатива, съгласно изночници от бТВ е часовата зона да се отдели за Иван и Андрей, които щели да предложат личен формат, без аналог за България.

Припомняме, че след 4 години Николаос Цитиридис, който размени Слави Трифонов, бе свален от екран. Той по този начин и не съумя да се приближи даже малко до предшественика си, а в предаването му се канеха най-вече фолкаджийки и лицата от риалити форматите на бТВ.

Реакциите на тази вест се оказаха много разнопосочни.

„ Браво! Явно БТВ можело да мисли понякога “, „ Това трябваше да стане още след първото предаване “, „ В 7/8ми има място… “, такива са късите реакции на тези, които не харесваха Цитиридис и шегите му. Те не са по никакъв начин малко. Някои, които се радват, че мястото на шоуто му се отваря за нещо по-забавно и забавно, са по-изчерпателни.

„ Шоуто на Цитиридис мога да го сравня с яденето на наденици от вида наблъскани с кожа и копита. Ядеш тъй като си гладен, само че по-късно ти остава противен усет. Та и това предаване, огромен звук, само че не разбираш защо въобще си го гледал. Изгледала съм най-вече 3-4 излъчвания, всякога със същото възприятие на неприятно изгубено време “, гласи различен от мненията в мрежата
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР