Къци Вапцаров се оказа под Шапката, стана ясно от поредното

...
Къци Вапцаров се оказа под Шапката, стана ясно от поредното
Коментари Харесай

Само Стефан на Гала позна кой е Шапката в Маскираният певец. Журито и водещите се изумиха

Къци Вапцаров се оказа под Шапката, стана ясно от следващото издание на „ Маскираният артист “. Нито един от по този начин наречените панелисти – Герасим Георгиев-Геро, Мария Илиева, Ники Кънчев и Гала, не съумяха да го познаят.

``
реклама

Всъщност, един човек, свъзран по някакъв метод с журито - половинката на Гала Стефан, бе единственият, който сподели пред водещите Зуека и Рачков, че това е Къци. " Гледам от първа линия и считам, че е той ", сподели Стефан минути преди Вапцаров да смъкна маската си.

Иначе Геро беше най-логичен: „ Този човек сигурно е артист и имам чувството, че ми е непосредствен другар “.

Самият Къци, естествено, беше прекомерно удовлетворен, че остана напълно неразкрит до финала на присъединяване си, написа " Стандарт ". „ Изучавах метода на говорене и маниерите на няколко души, сред които беше и Криско, с цел да заблудя и публиката, и журито “, показа той. И изпя „ Somebody to love “ на „ Куин “. „ Най-после нещо, което аз желая “, сподели той и се опита да се направи да Фреди Меркюри. Следващата събота надпреварата по Нова телевизия продължава – остават още 6 маски за събаряне.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР