Къци Вапцаров е от щастливите хора, родени през лятото, и

...
Къци Вапцаров е от щастливите хора, родени през лятото, и
Коментари Харесай

Къци призна нещо изненадващо

 Къци Вапцаров е от щастливите хора, родени през лятото, и всеки собствен рожден ден има привилегията да посреща край морския бряг. Не прави изключение и тази година, когато към този момент 58-годишният водещ посрещна залеза точно на персоналния си празник. 

За Къци можем да кажем, че не е от суетните мъже, които стават чак досадни и сметни на тази възраст. Той не крие годините, в противен случай - разгласи ги на висок глас. И призна нещо изненадващо.

" На 29.. евро... когато остава по-малко, в сравнение с е било, премахваш всичко ненужно и се фокусираш върху все по-малко и смислени неща, които ти се желае да останат за вършене`, ръси мъдрости водещият на емблематичното шоу " Риск завоюва, риск губи ". 

Къци е роден на 25 юли 1963 година в Русе.  Завършва актьорско майсторство за куклен спектакъл в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. Атанас Илков. Своята телевизионна кариера стартира с развлекателното предаване на БНТ  " Невада “. През 1994 година стартира развлекателното предаване " Риск печели, риск губи “. През 2008 година се дипломира като кино режисьор в НАТФИЗ и прави филми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР