Къци Вапцаров е един от най-разпознаваемите български водещи и продуценти.

...
Къци Вапцаров е един от най-разпознаваемите български водещи и продуценти.
Коментари Харесай

Най-големият син на Къци Вапцаров постигна невиждан успех. Ето какво му се случи

Къци Вапцаров е един от най-разпознаваемите български водещи и продуценти. Той има голям брой изяви в малкия екран, които му печелят спорна популярност. Той има трима сина, само че през днешния ден ще ви разкажем за най-големия от тях, Асен. Асен, също като татко си, има гений, само че неговия е в региона на музиката. Той приключва Американския лицей в София, а по-късно отпътува за Щатите, където е признат със стипендия в един от най-престижните университети – „ Бъркли “. Самият той споделя, че е кандидатствал и в други университети, само че се е спрял на „ Бъркли “, тъй като е един от най-хубавите.

Там той учи писане на музика, като гост-лектори са му някои от международно известните композитори на музика. В този университет са учили фамозни имена като Пат Матини, Стив Вай и Хауръд Шоу, който е написал музиката на ембелматичния филм „ Властелинът на пръстените “. След като приключва университета, синът на Къци Вапцаров отпътува за Лос Анджелис. Там той съумява да реализира триумф, какъвто мацина могат да реализират. Асен се преборва за стаж при един от най-търсените композитори в Холивуд Ханс Цимер.

Той се учи от него и екипа му в продължение на 2 месеца.

Мечтата на Асен е да стартира да написа музика за огромното кино. В момента той има микропроекти. Асен споделя, че има подготвена музика за 2 игри и 5 късометражни кино лентата. Той споделя, че това, което прави сега не би било допустимо без поддръжката на родителите му. За най-ценните препоръки, които татко му му е дал, той споделя, че са два: да не прави взаимни отстъпки с нищо и постоянно да отстоява истинските си хрумвания.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР