Катрин Зита-Джоунс може да е на 53 години, но с

...
Катрин Зита-Джоунс може да е на 53 години, но с
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс го направи отново - зашемети с предизвикателен тоалет на червения килим

Катрин Зита-Джоунс може да е на 53 години, само че с лекост слага всичките си млади колежки в дребния си джоб. Актрисата беше същинско украшение на аления килим на премиерата на екшън-приключенския ефирен сериал National Treasure:Edge of History. 

Катрин беше облечена в дръзновен тоалет - ослепителен гащеризон с надълбоко V-образно деколте и шлейф. Дрехата просто е основана за нея. Цветът на гащеризона се допълваше идеално с цвета на косата и грима на Зита-Джоунс. 
                             

Актрисата беше съпроводена от един млад благородник - нейния 22-годишен наследник Дилан Дъглас, който носеше костюм в кафяво и оранжева вратовръзка.

„ Наслаждавам се на всяка минута с него. Той е добър наследник. Просто е най-хубавият “, споделя пред People майката на две деца, която е омъжена за сътрудника си артист Майкъл Дъглас от 2000 година Катрин и Майкъл имат и щерка Карис, която е същинско копие на майка си. 

„ Всяка година става все по-добра и по-добра с толкоз положителни другари, съгласно мен, в нашето семейство, което е ужасно “, прибавя тя.

 катрин зита джоунс Getty

Зита-Джоунс също по този начин разиска правенето на лични каскади за National Treasure. За благополучие, тя няма никакви пострадвания. 

„ Някои каскади във филми и други неща би трябвало да се вършат. Освен в случай че не си Том Круз и в действителност искаш да излетиш от аероплан. “ майтапи се тя.

Появявайки се в сериала като злодейката Били, която тя разказва като „ търговец на антики на черния пазар “, Зита-Джоунс също по този начин казвa, че е огромен почитател на истинския филм от 2004 година с присъединяване на Никълъс Кейдж.
                             

Актрисата от Уелс също показа, че би се радвали „ да режисират в даден миг “ и да опише „ личната си история през обектива “.Надяваме се тази ѝ фантазия да се осъществя напълно скоро, тъй като ни е извънредно любопитно какво би сътворила.

Това бележи втората огромна премиера за филмовата и телевизионна звезда в границите на последния месец, защото тя също участва на премиерата в Лос Анджелис на новия си сериал на на Netflix “Уенсдей ”. Тогава Катрин още веднъж отиде със сина си Дилън.
 Катрин Зита-Джоунс във съдбовен тоалет на премиерата на National Treasure: Edge of History  Катрин Зита-Джоунс във съдбовен тоалет на премиерата на National Treasure: Edge of History  Катрин Зита-Джоунс във съдбовен тоалет на премиерата на National Treasure: Edge of History  Катрин Зита-Джоунс във съдбовен тоалет на премиерата на National Treasure: Edge of History
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР