Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас винаги са били пример за

...
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас винаги са били пример за
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс и снимката за която всички говорят

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас постоянно са били образец за сполучлива звездна двойка с дълъг и благополучен брак. Те са брачен партньор и брачна половинка от 2000 година, а напълно скоро, през есента, ще отбележат 20-годишнината от брака си.
 Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, Дейвид и Виктория Бекъм, Синди Крауфорд и Ранди Гербер и кои са най-дългите звездни бракове
Най-дългите звездни бракове

Когато славата не пречи на любовта

Катрин, която е на 50 и 75-годишният ѝ брачен партньор Майкъл имат две прелестни деца. Дилън, на 20, и Карис - на 17. Катрин не е от майките, които доста постоянно разгласяват фотоси на децата си, изключително на Дилън. Затова фотографията на Дилън и Карис дружно провокира същински възторг в обществената мрежа.

Семейството се завърна неотдавна от ваканцията си в Майорка, Испания. След лятото, прекарано със фамилията, Дилън и Карис се връщат да учат.

on Sep 2, 2020 at 5:44pm PDT

Споделяйки фотографията със своите 3,5 милиона почитатели в Instagram, звездата от „ Маската на Зоро “ разгласи, че в фамилията им лятото публично е завършило. „ Лятото публично завърши в нашето семейство. Днес и нашите двама младежи се връщат към учението. “

И продължи: „ По разнообразни, несравнним способи. Обичам ви и двамата... И към всички деца там. Знанието е ключът към живота. Така че се борете. Това също премине. "

Феновете бяха смаяни от приликите сред Катрин и нейните деца. А до момента в който Дилън и Карис са ангажирани още веднъж с учебно заведение и университет, компания на Катрин и Майкъл ще прави новото им кученце.

Катрин и Майкъл се готвят да отпразнуват 20-ата си годишни от сватбата през ноември. Голямо празненство няма да има, поради пандемията. За People тя сподели: „ Няма да вършим ужасно огромно празненство. Не че съм огромен почитател на купона. Би било хубаво да съберем всичките си другари на едно място, само че няма да вършим това, до момента в който не сме наясно със обстановката. “

" Затова ще подвигна маската си и ще оставя брачна половинка ми буйно да ме целуне, след което ще я сложа още веднъж. "
 Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс и фамилната им фотография
Най-голямото благосъстояние на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Фамилия за образец
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР