Катрин Зита-Джоунс е една от многото, които пътуват с метро,

...
Катрин Зита-Джоунс е една от многото, които пътуват с метро,
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс пътува с метро, въпреки богатството си от 150 млн. долара

Катрин Зита-Джоунс е една от многото, които пътуват с метро, макар благосъстоянието си от 150 милиона $.

53-годишната кино звезда беше видяна в лондонското метро, оповестява „ Дейли мейл “.

Изглежда обаче Катрин не е желала да се акцентира, защото по време на пътуването е носела огромни слънчеви очила, сива шапка и шал.

Тя записа клип, в който споделя: " Когато си единственият в метрото, си доста благополучен. Лондон, единствено аз, в публичния превоз “.

Заедно с клипа тя написа: " Време за метро! Лондонски превоз! “

Смята се, че чистото положение на Катрин, която е омъжена за другия артист от А-листата Майкъл Дъглас, възлиза на 150 млн. $. През 2000 година тя получи впечатляващите 3 млн. $ за ролята си във кино лентата " Трафик ", а единствено две години по-късно завоюва милион $ за " Чикаго ". Звездата е спечелила милиони и от реклами, като да вземем за пример от контракта си с T-Mobile, от който се оповестява, че е спечелила 10 млн. $. Освен това Катрин има милиони в парцели, които споделя със брачна половинка си Майкъл.

Това се случва, откакто Майкъл разказа в детайли по какъв начин двамата с Катрин съумяват да съчетаят фамилния живот с актьорските изяви в А-листата. 78-годишният артист изясни, че изключително когато децата им са били дребни, те постоянно са се опитвали да поемат огромни задания по друго време, с цел да избегнат спор на графиците.

Двамата с Катрин, които се сгодиха през 2000 година, имат две деца - 18-годишната Карис и 20-годишния Дилън. Майкъл е татко и на Камерън, на 44 години, от брака си с Даяндра Лукър.

Настоявайки, че сред холивудската двойка няма конкуренция, Майкъл изясни, че те просто работят по личните си планове. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР