Катрин Тасева, която заема второ място във временното класиране за

...
Катрин Тасева, която заема второ място във временното класиране за
Коментари Харесай

Тасева: След всяко състезание нещата стават по-добре

Катрин Тасева, която заема второ място във краткотрайното класиране за многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София преди изиграването на последната група, беше удовлетворена от представянето си във втория ден на конкуренцията в зала “Арена Армеец”.
 Катрин Тасева - самостоятелна група А - лента - ден II @@@

“Имаше малко повече аудитория и беше малко по-напрегнато. Днес е огромната борба за орден в многобоя, виждам, че след всяка едно съревнование нещата стават по-добре. На лента бях малко по-разколебана, само че става все по-добре. На лента може би малко темпото натежа малко и би трябвало да се позабързам. Надявам се оценката да стигне за край. Госпожата ми сподели да се позабързам малко и да играя самоуверено. Нещата вървят в вярна посока, ще станат”, сподели пред NOVA Sport Тасева след осъществяванията си.
 Катрин Тасева - самостоятелна група А - бухалки - ден II @@@

Тя разяснява и съчетанието си на бухалки: “Мисля, че съдиите правят оценка действително, направих няколко спасявания. Това е най-трудното ми комбиниране и се надявам в неделя да си направя най-трудния детайл. Мисля, че през днешния ден демонстрирах защо желая да се боря на бухалки.”
ФОТОГАЛЕРИЯ на Катрин Тасева на бухалки ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Катрин Тасева на лента ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Невяна Владинова на бухалки ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Владинова на лента ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР