Катрин Деньов се извини, но потвърди подписа си под писмото

...
Катрин Деньов се извини, но потвърди подписа си под писмото
Коментари Харесай

Катрин Деньов се извини за писмото

Катрин Деньов се извини, само че удостовери подписа си под писмото на 100 френски актриси против " лова на вещици " в Холивуд и в поддръжка на свободата на мъжете да ухажват упорито дамите.

Писмото беше оповестено във вторник от в. " Монд " и провокира дискусия в международен мащаб.

Голямата звезда на френското кино сервира извиненията си, само че единствено на жертвите на полово принуждение, които са се почувствали наранени от обръщението.

Писмото й е оповестено на уеб страницата на ежедневника " Либерасион ". Деньов застава зад позицията си против новия " пуританизъм ", провокиран от секс свадите в Холивуд. Според подписалите писмото последвалият " лов на вещици " е опасност за половата независимост.

В същото време, водещи френски феминистки подложиха Деньов на безмилостна рецензия. Те обявиха, че множеството от дамите, които са подписали писмото до ежедневника " Монд ", са " рецидивисти в отбраната на прелъстителите на деца ", визирайки непосредствено Деньов.

През годините актрисата поддържа филмовия режисьор Роман Полански, който е съден в Съединени американски щати за обезчестяване на малолетна.

" Да се каже, че #MeToo е пуританска и е движена от " ненавист към мъжете ", е " пренебрежение " към жертвите на корист и полов тормоз ", упорстват феминистите.

" Писмото им е като изтощен остарял чичо, който не схваща какво се случва ", споделят поддръжниците на акциите. " Техният остарял свят бързо изчезва ", прибавят противничките на Деньов, с което вършат отпратка към речта на Опра Уинфри на Златен глобус.

Известната телевизионна водеща развълнува всички с апелите " времето изтече " и " настъпи нов ден ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР