“Като зная през какво минава жена ми всеки ден, ми

...
“Като зная през какво минава жена ми всеки ден, ми
Коментари Харесай

Асен Ангелов: “Като зная през какво минава жена ми всеки ден, ми се изправя косата!”

“Като зная през какво минава жена ми всеки ден, ми се изправя косата! ” Това съобщи кандидат-кметът на София Асен Ангелов.

Думите му са във връзка трудностите по софийските улици и “враждебната среда ” за бебешки колички.

Видео във фейсбук страницата на доктор Ангелов през вчерашния ден провокира вълна от полемики, мнения и споделяния.

Към видеото Ангелов споделя позицията си на млад татко и директен участник в офроуда по софийските тротоари.

“Колко да е комплицирано да спестим на героичните софийски майки този героизъм? Хайде, аз съм мощен и повдигам количката – дребната се забавлява на “фиууу ”. А жена ми? А хилядите майки преодоляващи враждебната среда…? Така не може повече! ”

Припомняме, че Асен Ангелов се кандидатира за кмет и общинска листа с бюлетина №11. Ангелов е женен с едно дете на година. Като млад татко явно приема драговолно казуса с тротоарите и достъпната градска среда.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Асен Ангелов (@asen_angelov2023)

Кой е Асен Ангелов

Асен Ангелов е приключил междинното и висшето си обучение в София. Продължава да развива академична кариера като учител в Софийски университет и Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси.

Той има юдокторска степен по стопанска система със компетентност „ Финанси “ с фокус върху директните вложения от Европейските структурни фондове на пазара на труда в България.

Ангелов е приключил Университета за национално и международно стопанство – София и Стопанска академия „ Д. А. Ценов “ – Свищов. Специализирал е „ Финансов мениджмънт и разбор “ в Делауерски университет в Съединени американски щати. Има квалификации от образования в редица национални, европейски и интернационалните институции като института за образование “Уортън ” към Университета на Пенсилвания, Съединени американски щати, Обучителния център на Европейския съюз в Брюксел, Европейската работа за битка с измамите – OLAF, Международното бюро по труда и Програмата на Организация на обединените нации за развиване.

“Винаги съм се стремял да послужвам на обществото и да предлагам решения. Да бъда до фамилията си и да бъда в интерес на обществото ни, с всички качества изграждани през годините ”, споделя той.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР