Като загрявка за наближаващото посещение в Африка и продължение на

...
Като загрявка за наближаващото посещение в Африка и продължение на
Коментари Харесай

С кого се прегръща Меган Маркъл на US Open

Като загрявка за наближаващото посещаване в Африка и продължение на летните пътувания из Европа, Меган Маркъл си спретна малко пътешестване до Ню Йорк , за което още веднъж разбрахме в последния миг.

Причината за следващата обществена поява на херцогинята, която е към момента в майчинство, бе следващата значима среща на корта на нейната доста добра другарка Серина Уилямс .

Съпругата на принц Хари не пропусна женския полуфинал на Уимбълдън през юли, а в събота, 7 септември, се появи и в ложата на централния корт на шампионата US Open, с цел да поддържа Уилямс.
 Снимка 441904

За страдание, Серина се размина с следващия трофей поради канадката Бианка Андрееску. Но пък никоя друга тенисистка не може да се похвали с сходна звездна агитка .
 Снимка 441899

В ложата видяхме сестра й Винъс, треньорът й Патрик Муратоглу, брачният партньор й Алексис Оханян и досегашната основна редакторка на Vogue Ана Уинтър. А Меган Маркъл се оказа в много близки връзки с всички тях .
 Меган и Алексис

Меган и Алексис
 Снимка 441901

На фрагментите от срещата виждаме херцогинята да се прегръща топло със брачна половинка на Серина, който също е неин фамилен другар. С госпожа Уинтър също си поговориха малко, а треньорът на Уилямс евентуално я е въвел в същината на тениса, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, обичаните й храни и с какво обича да прегрешава херцогинята
С какво обича да прегрешава Меган Маркъл

Всеки има своите изкушения

Няма по какъв начин да не кажем нещо и за визията на Маркъл на тенис шампионата. Тя избра дънкова рокля с дължина до коляното. Тя е на една от обичаните й марки J. Crew и коства 118 $. След появяването на херцогинята с нея предстоящо се разпродаде.
 Снимка 441898

Меган добави тоалета си със слънчеви очила от марката на Виктория Бекъм и фино, сиво палто от същия бранд, от който е дънковата рокля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР