Като за последно“ с Мария Бакалова и Чичо Коледа“ с

...
Като за последно“ с Мария Бакалова и Чичо Коледа“ с
Коментари Харесай

Няма да минем без Сам вкъщи! Вижте кои филми ще гледаме по...

„ Като за последно “ с Мария Бакалова и „ Чичо Коледа “ с Филип Аврамов премиерно в ефира на bTV в празничните дни

В навечерието на най-светлите празници филмовата програмата на каналите на bTV Media Group дава обещание да направи последните дни от 2022 година и първите от 2023 година по-уютни, топли и усмихнати. В празничната селекция особено място ще намерят както емблематични шлагери, без които Коледата би била невъзможна, по този начин и напълно нови, премиерни за българския ефир заглавия.

На 24 декември (събота) феновете на bTV ще се насладят на премиерния анимационен филм „ Руфъс и вълшебното кралство “ , както и на фентъзи комедията „ Елф “ с Уил Феръл. От 22:00 ч. в рубриката „ Мега Хит “ ще бъде излъчена епическата сага с Крисчън Бейл „ Изход: Богове и царе “ , с която режисьорът Ридли Скот вдъхва нов живот на историята на непокорния лидер Мойсей. Веднага след нея, от 01:00 ч. , следва историята на „ Мария Магдалена “ , изиграна от Руни Мара.

На 25 декември (неделя) bTV ще сътвори коледен уют с празничните филми „ Коледни послания “ и „ Нашата коледна ария “ , а в 20:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи комедията с Емилия Кларк и Хенри Голдинг „ Последната Коледа “ – история за обич, другарство, възмездие, празничен дух и още нещо. В 22:00 ч. е ред за класиката с Брус Уилис „ Умирай мъчно 2 “ , а от 00:40 ч. премиерно за българския ефир ще бъде излъчена японската версия на „ Наистина обич “ – „ Всичко стартира с теб “ .

На 26 декември (понеделник) , наред с празничните шлагери „ Весела Корги Коледа “ в 14:15 ч. и „ Коледа в „ Плаза “ в 16:15 ч., от 20:00 ч. bTV още веднъж ще предложи премиера – тази на българския комедиен филм „ Чичо Коледа “ с присъединяване на Филип Аврамов, Аня Пенчева, София Бобчева, Китодар Димитров и други

В „ Мега Хит “ сред 27 и 30 декември от 20:00 ч. феновете на bTV ще могат да гледат касови кино ленти като „ Шазам “ , „ Годзила: Кралят на чудовищата “ и „ Умирай мъчно “ 3 и 4 , а на 28 декември (сряда) от 12:40 ч. е премиерата на американско - японския документален филм „ Пътят на шоколада “ с режисьор Таня Чутуркова и с музиката на Петър Дундаков. На 31 декември (събота) в 08:30 ч. именитият „ Гринч “ ще се завърне по-зелен и раздразним от всеки път в новата анимационна екранизация на историята от 2018 година

Сред премиерните заглавия, които bTV ще предложи, е и българската комедия с присъединяване на Мария Бакалова „ Като за последно “ , която ще бъде излъчена на 1 януари (неделя) от 20:00 ч.

Празничният кино маратон в ефира на bTV Comedy стартира на 19 декември (понеделник) с паметната поредност „ Сам у дома “ . Четирите елементи ще вървят до 22 декември всяка вечер от 20:30 ч. , а на 23 декември (петък) комедийният канал ще излъчи епизодите на безконечната класика един след различен – от 11:45 до 19:30 ч.

На Бъдни вечер и Коледа от 12:00 ч. каналът ще зарадва феновете с две премиерни сантиментални заглавия – „ Последният трен за Коледа “ (24.12) и „ Коледен шлагер “ (25.12). Забавната и трогателна история на брата на Дядо Коледа – Фред Клаус , пък ще бъде разказана на 24 декември от 20:30 ч .

По време на най-светлите празници bTV Lady започва специфичната графа „ Коледни вечери “ , в която на 24, 25 и 26 декември от 20:00 ч. ще бъдат излъчени сантименталните игрални филми „ Сладка коледа “ , „ Коледна хижа “ и „ Заедно на Коледа “ . Навръх Коледа от 17:30 ч. е премиерата на „ Цветна стая “ – история за една целеустремена жена от работническата класа през 20-те години на XX век.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР