Като водещ говорител на конференцията Хелена Дали ще сподели европейските

...
Като водещ говорител на конференцията Хелена Дали ще сподели европейските
Коментари Харесай

Еврокомисарят по равенството специален гост на годишната конференция на Сдружение Дамски форум


Като водещ представител на конференцията Хелена Дали ще показа европейските условия и законодателни начинания за превъзмогване на провокациите, свързани с дискриминирането и стандартите.

Събитието, което ще се състои на 15 февруари в хотел Hyatt Regency София, ще показа водещи специалисти и основни тематики:
Иновации и включване - последващи стъпки и стратегии. Европейска вероятност и българска реализация. Промяна на стандартите.
В " Дамски конгрес " членуват 125 дами на високи управителни позиции или бизнесмени с резистентен личен бизнес. Мисията им е да споделят житейски и бизнес опит, да обменят хрумвания и да работят в посока развиване на обществото, позицията и ролята на дамата в него. Председател на Сдружението е Диана Митева, дълготраен банкер и съосновател на " Дамски конгрес ". Тази година Сдружението отбелязва своята 15 годишнина.

Събитието ще бъде намерено от акад. Николай Денков, министър председател на Република България, Мария Габриел, вицепремиер и Диана Митева, Председател на съдружие " Дамски Форум ".

Министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова ще показа тематиката за реализацията на европейското законодателство в България, а министърът на Иновациите Милена Стойчева ще показа нови трендове при практиките за равнопоставеност и включване. Опитът на Република Австрия ще бъде показан от Н. Пр. Андреа Икич-Бьом, австрийски дипломат в България.

Сред основните представители са евродепутатът Сергей Станишев, дамата на българската художествена гимнастика Илияна Раева, изпълнителният шеф на European Women on Boards Кристен Андерсон. Ще вземат участие още представители на Aurubis, Schwarz IT, Philip Morris International.

У нас следва да се транспонира европейската инструкция за възстановяване на салдото сред половете измежду шефовете на сдружения, което би довело до действителна смяна в страната.

Целта на форума е да даде опция за продан на хрумвания и опит, ориентирани към възстановяване на равенството и включването в европейското общество. Обсъждането на основни тематики като битката със стандартите и премахването на бариерите пред равенството ще бъде в центъра на вниманието за да докара до действителна смяна на бизнес средата у нас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР