Като виртуално изживяване автомобилната група Stellantis ще покаже перспектива за

...
Като виртуално изживяване автомобилната група Stellantis ще покаже перспектива за
Коментари Харесай

Портфолиото на Stellantis ще бъде показано в CES от 5-и до 8-и януари

Като виртуално преживяване автомобилната група Stellantis ще покаже вероятност за бъдещето на модерната електрификация, вътрешните технологии, автономността и свързаността на ревюто CES 2022 в Лас Вегас.

Все още не е несъмнено дали CES, един от най-големите търговски панаири за електроника в Съединени американски щати, ще се организира от 5 до 8 януари 2022 година или участниците ще се показват единствено виртуално като предходната година заради пандемията.

Във всеки случай не е нужно феновете да са в Лас Вегас, с цел да видят по какъв начин Stellantis разкрива новите си технологии за стабилно бъдеще на своите 14 марки. Виртуалното преживяване на Stellantis CES 2022 ще стартира онлайн на 5 януари 2022 година в 7:00 ч. CET на stellantisces2022.com.

„ Превозните средства са неразделна част от цифровия живот и бъдещето на подвижността се управлява от технологиите “ - сподели Карлос Таварес, основен изпълнителен шеф на Stellantis - "Важни аспекти на това бъдеще са електрификацията - ние към този момент предлагаме 30 електрифицирани модела, в това число микробуси с горивни кафези – работим по съгласуваност и самостоятелност, като нито една от тези тематики не е независима. "

Между другото, Stellantis показва и Citroen Ami: ултракомпактен градски електромобил за двама пасажери, изцяло обвързван в мрежа и с време за зареждане от единствено три часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР