Като възпитаник на помощно училище се представил Евелин Банев-Брендо пред

...
Като възпитаник на помощно училище се представил Евелин Банев-Брендо пред
Коментари Харесай

Брендо се представял като възпитаник на помощно училище, за да получи украински паспорт

Като ученик на помощно учебно заведение се показал Евелин Банев-Брендо пред миграционната работа, с цел да се снабди с украински паспорт! Това излиза наяве от решението на арбитър Матохнюк от Седми апелативен административен съд, с което разполага  " България Днес ". То не е дефинитивно и може да се апелира пред касационната инстанция.

Остава мистерия за какво Кокаиновия крал се е съгласил да бъде показан като загубеняк, каквото е мнението за посещаващите помощно учебно заведение.

Макар да се води за възпитаници със специфични потребности, общите показа са, че този вид школо е за изостанали деца. Неясно с чия помощ, с цел да сглоби историята си, че е роден и живял в Украйна, Банев приложил уверение номер 6 за приключено обучение.

Докато го чакат присъди в три страни и е разследван в четвърта, Кокаиновия крал взема решение да се заиграе с украинската правосъдна система в опит да избави тескерето си. Именно с помощта на него той избегна екстрадиция в Румъния или България. Оказа се, че съгласно локалните закони като украински жител не може да бъде екстрадиран за закононарушения в други страни.

Така нашенецът изкара единствено 15 дни в килията след ареста му в Киев. После изчезна в конспиративност, а съгласно службите се крие някъде на територията на Украйна.

През това време управляващите се заеха да нищят по какъв начин диреният от Интерпол наркотрафикант се е уредил с паспорта. Проверката на Държавната миграционна работа (ДМС) излезе с решение за лишаване на документа като недействителен. Брендо първо обжалвал резултата от инспекцията, а по-късно и идентичното правосъдно решение от юли м.г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР