Като ултиматум определи вицепрезидентът Илияна Йотова вчерашните 7 предложения на

...
Като ултиматум определи вицепрезидентът Илияна Йотова вчерашните 7 предложения на
Коментари Харесай

`Илияна Йотова: В едно управляващо мнозинство не трябва да се говори и да се действа с ултиматуми

Като ултиматум дефинира вицепрезидентът Илияна Йотова вчерашните 7 оферти на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ към ГЕРБ.

Коментара си тя направи край Лясковец, където откри Петропавловския събор за национално творчество. Най-важното е, че страната няма бюджет и не може да се ръководи с крамоли, разяснява вицепрезидентът.

„ Аз не считам, че в едно ръководещо болшинство би трябвало да се приказва и да се работи с ултиматуми, по-скоро би трябвало да се търсят потребни решения и консенсус. Нашата позиция на президентската институция постоянно е била за устойчиво държавно управление и устойчиво болшинство, което би трябвало да реши непосредствените задания и непосредствените задължения, които е поело към българските жители. Как си представяте цялата тази свада на фона на това, че нямаме български еврокомисар, че не можем да излъчим единна кандидатура – предизвикахме много снизходителни усмивки в нашите европейски сътрудници. От друга страна към момента страната ни няма бюджет – това е най-важното “.  
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР