Като цяло не мисля, че отравянето на това лице може

...
Като цяло не мисля, че отравянето на това лице може
Коментари Харесай

Кремъл: Нямаме полза от отравянето на Навални

Като цяло не мисля, че отравянето на това лице може да е от изгода за който и да било. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков ден, откакто немските служби оповестиха, че Алексей Навални е токсичен с " Новичок” в Руската федерация.

" Няма никаква причина да бъде упреквана съветската страна ", сподели пред публицисти Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин. Той разгласи, че Русия е подготвена на разговор с Германия и европейците по този случай, предадоха съветските медии.

Никаква токсична субстанция не е била открита от съветските медици по време на първичната хоспитализация на Навални, в клиника в Сибир в края на предишния месец, акцентира Песков. Той означи, че до момента Русия не е получила " никаква информация от страна на Германия по отношение на анализите, разрешили да се заключи, че става дума за отравяне на опозиционера ".

Има безапелационни доказателства, че съветският отстъпник Алексей Навални е токсичен с невропаралитичен сътрудник от групата " Новичок ". Това разгласи представителят на немското държавно управление Щефен Зайберт. По думите му това е било открито с токсикологичен тест, осъществен в специфична лаборатория на Бундесвера, немските въоръжени сили. " Шокиращо е, че Алексей Навални е станал жертва на нахлуване с нервнопаралитичен сътрудник в Русия ", се споделя в изказването на Зайберт. Говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че Русия е станала обект на осведомителна акция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР