Като треньор Нешка изведе българските грации до 7 световни и

...
Като треньор Нешка изведе българските грации до 7 световни и
Коментари Харесай

Легендата Нешка Робева Ни Напуска, Става Треньор На Германския Ансамбъл!

Като треньор Нешка изведе българските грации до 7 международни и 10 европейски трофеи, както и до два сребърни олимпийски медала. В уеб страницата на федерацията по гимнастика оповестиха назначението на Робева. „ Германската федерация по гимнастика подхваща треньорска промяна в художествената гимнастика. Новият треньор на ансамбъла Нешка Робева заменя българката Екатерина Дуламова, която водеше ансамбъла от 2015 година ”, написа федерацията по гимнастика.

Спортният шеф на немската федерация Волфганг Уилям също съобщи, че се радва, че ще работи с такава опитна треньорка като Робева. „ Радваме се, че можем да разчитаме на доста опитната и сполучлива треньорка Нешка Робева. Смятам че с нея ще успеем да реализираме нужния тласък, който е нужен, да създадем решителната крачка на интернационалната сцена ”, сподели той.

Нешка към този момент е почнала работа с новия си отбор. „ Интересна задача е да работя с тима идващите няколко месеца, към този момент направихме композициите, остава единствено да ги почистим ”, добавя Робева.

През последните години Нешка беше треньор на дребните деца от клуб „ Левски ”, само че дружно с това, тя организираше и страхотни спектакли, които радваха публиката. Миналата година Робева показа спектакъла си „ Няма такова шоу ”, който още веднъж пожъна огромни триумфи и изпълни Зала 1 на НДК. Шоуто мина и през най-големите български градове – Русе, Пловдив, Варна и Бургас, написа разкрития.ком.

Лично Лили Иванова тогава поддържа новото начинание на Робева. „ Успех от цялото ми сърце на госпожа Нешка Робева и на надарените й девойки от Клуб по художествена гимнастика „ Левски ”. Благодаря за избора на песента „ Стъклени стени ” по музика на Красимир Гюлмезов и текст на Явор Кирин в спектакъла „ Няма такова шоу ”. Успех! Успех! Успех! ”, написа примата на българската сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР