Като таксиджия Гиби изкарвал доста прилични пари и сам определял

...
Като таксиджия Гиби изкарвал доста прилични пари и сам определял
Коментари Харесай

Гибона подкара американско такси, чака второ внуче

Като таксиджия Гиби изкарвал много прилични пари и самичък определял работното си време. Карал в Далас,в Тексас, където в действителност живее неговата дъщеря и той се настани при нея.

" Перфектно се усещам в Щатите. От много време пребивавам в Съединени американски щати. Имам и американски паспорт. Радвам се на внука – същински левент, споделя се Хенри. През декември очаквам и второ внуче – още веднъж момче. Всичко е супер в Америка. Изобщо не се срамя от специалността си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си началник, никой не ми виси на главата “, споделя Искренов.

Макар че българската общественост в Тексас се подкрепяли между тях, към момента на Гибона не му се било случвало да качи в колата си българи. Струвало му се обаче, че и да се случи, надали щели да го познаят, изключително в случай че са по-млади. 59-годишният някогашен футболист бил удовлетворен, че с помощта на стажа му в този момент щял някой ден да вземе огромна пенсия, с която да си живее повече от пищно. Затова " натискал педала “ и работел оптимално, че да се качват приходите му.

" Уверявам ви, че в Америка се работи крепко, няма почивки и мърдане. Случвало се е и по 12 часа да въртя кормилото без спиране. В редките почивки на " стоянката “ разтварям по някоя книга “, споделя за американското си всекидневие Гибона.

Искренов е безапелационен, че на този стадий не чувствал носталгия по България и родината не му липсвала. Все отново околните му били край него, разбирал се с всички отлично, дори и със шурей си Джонатан, който е американец. Време за български мачове също не му оставало. Не гледал никаква телевизия. Предпочитал други занимания, само че въпреки всичко се уведомил постоянно за трусовете в нашенския футбол и бил удовлетворен, че Боби Михайлов останал отпред на БФС, написа " Ретро ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР