Като стратегически определи предстоящия мач срещу Локомотив“ (Пд) главният мениджър

...
Като стратегически определи предстоящия мач срещу Локомотив“ (Пд) главният мениджър
Коментари Харесай

Балъков определи мача с Локомотив като стратегически


Като стратегически дефинира идния мач против „ Локомотив “ (Пд) основният управител на „ Етър “ Красимир Балъков.

„ Виолетовите “ имат последна опция да запазят възможностите си за второто място в групата, което дава право на непосредствено оставане.

„ Това е най-важният мач за нас, все едно е край. Двубоят е стратегически и за „ Локо “ (Пд), и за нас. Ако загубим в Пловдив, губим към този момент и теоретичната опция да играем за 7-10 място. Ако спечелим победа или реми, към момента можем да гоним второто място в групата.

Нещата не зависят единствено от нас, само че ние във всеки мач ще играем за победа. Това е действителността и би трябвало да я одобряваме, само че и да отидем за 11-14 място, сме длъжни във всеки от идващите мачове да играем крепко и да не губим ритъма “, разяснява Красимир Балъков.

Поради наказване мача пропущат вратарят Христо Иванов и халфът Димо Атанасов, само че положителната вест е, че след травми се завръщат опитните Георги Сърмов и Венцислав Василев.

Двубоят „ Локо “ (Пд) – „ Етър “ е в неделя от 20:00 ч. на „ Лаута “. Той ще бъде управителен от един от елитните ни рефери – Ивайло Стоянов, който в сряда свири на равнище дербито ЦСКА – „ Левски “. Негови асистенти са Велислав Миленков и Мирослав Иванов, съдийски наблюдаващ – Кирил Лозанов.

Също в неделя, само че от 17:30 ч. „ Дунав “ приема „ Септември “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР