Като собственици на домашен любимец, не крием, че обичаме да

...
Като собственици на домашен любимец, не крием, че обичаме да
Коментари Харесай

Мъжът, който сърфира със своя питон около врата си

Като притежатели на домакински любим, не крием, че обичаме да прекарваме време с него. Затова и гледаме да водим косматия си приятел навсякъде с нас, където, несъмнено, това е разрешено. И в случай че хората рядко гледат с отрицание, когато компания ни прави нашето куче, то същото не може да се каже, в случай че домашният ни любим е змия. И изключително, в случай че я водим да сърфира с нас. 
 Пабло Акуня - мъжът без крака, който отгледа две дъщери
Мъжът без крака, който отгледа две дъщери

Една невероятна история от Парагвай

Мъж от Голд Коуст обаче e сниман да сърфира с домашния си питон. Макар и с видимо положителни планове обаче, е осъден с огромна санкция за това, че е извел влечугото на обществено място.

По-рано този месец 9News оповестява, че Игор Фиуза постоянно е засичан да яхва вълните със своя диамантен питон на Бредъл, наименуван Шива.

" Тя отива да поплува малко и по-късно се връща на дъската - просто плава в очакване на вълна, чака за съвършената вълна ", казва Игор пред 9News.

A Gold Coast man who was filmed surfing with his pet python has been hit with a large fine for taking the reptile out in public.
— 9News Australia (@9NewsAUS)
По думите му изглежда змията се любува на водата, тъй като нормално съска, когато е раздразнена, не го прави до момента в който сърфира със стопанина си и най-много до момента в който плува свободно сама.

Въпреки явно положителните планове на Фиуза, който желае да обезпечи малко многообразие отвън аквариума на домашния си любим, той получава санкция в размер на 2322 $, откакто са публикувани онлайн кадрите как сърфира със змията си.
 Джош Нели - мъжът, който се преструва на мъртъв 321 дни
Мъжът, който се преструва на мъртъв 321 дни

На какво са подготвени някои хора, с цел да получат мечтаната роля

" Мъжът ни притегли вниманието, когато се появи в локалните медии, носейки своя питон в прибоя ", сподели в изказване старши чиновник по дивата природа Джонатан Макдоналд от Министерството на околната среда и водите на Австралия.

Въпреки че Фиуза има позволение да отглежда такова животно като домакински любим, не му е разрешено да мести змията от лицензираните пространства без особено позволение.

" Ние не желаеме притежателите на разрешителни да излагат локалните си животни на обществено място, в случай че не се прави за съответна утвърдена цел и по метод, който най-добре обезпечава хуманното отношение към животното, сигурността на обществеността и дава отговор на съответните кодекси ", безапелационен е специалистът.

" Извеждането на подобен тип домашни любимци на обществено място може да аргументи непотребен стрес на животните и те могат да се държат по непредсказуем метод, след като бъдат извадени от загражденията си ", добавя Макдоналд, който е безапелационен, че отделът е угрижен за благосъстоянието на змията.
 Кърт Щайнер - мъжът, който може да направи 88
Мъжът, който може да направи 88 " жабки " във водата

Един незабравим връх

" Змиите явно са студенокръвни животни и да, могат да плуват, само че влечугите нормално заобикалят водата ", споделя още той. " Въпрос на време е да се раздразни от обстоятелството, че водата е извънредно студена и да се случи случай. Единствените змии, които обичат и би трябвало да са в океана, са морските. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР