Като шофьор на Uber без кола, Дженифър Лорънс се оказва

...
Като шофьор на Uber без кола, Дженифър Лорънс се оказва
Коментари Харесай

Вече никой ли не прави секс? Дженифър Лорънс спасява Gen Z в No Hard Feelings

Като водач на Uber без кола, Дженифър Лорънс се оказва пред необикновен избор в нов филмов откъс за комедията " No Hard Feelings “.

Героинята ѝ остава без пари, без работа и още малко - без дом, само че вижда един непредвиден късмет за избавление. Богата двойка ѝ предлага автомобила от междинен ценови клас Buick Regal, в подмяна на това тя да излезе на среща с техния 19-годишен наследник Пърси, преди той да отиде в университет.

Тийнейджърът е, меко казано, противообществен. Особено с девойки.

„ Ти не би дала къщата си чартърен, а ще дадеш вагината си? “, възкликва един от приятелите на Лорънс, когато научава за договорката. Отговорът ѝ го оставя без думи: " Имаш татуировка на Roadrunner (анимационния воин от Looney Tunes) върху целия ти тил. Не мисля, че си в позиция да казваш на хората какво да вършат с телата си ".

" No Hard Feelings “ е язвителен взор върху странностите на поколенията - родителите, които са неспособни да дадат независимост на порасналите си деца и управляват персоналния им живот под претекст за загриженост; милениълите, които са претрупани от финансовите си проблеми; поколението Z, за което най-интимната връзка е с телефона.

В един миг от филмовия откъс Дженифър Лорънс обикаля празненства на гимназисти в търсене на 19-годишния Пърси, като нахлува от спалня в спалня - единствено с цел да открие следващия младеж, които се е втренчил в екрана на телефоните си.

„ Никой ли не се ч*ка към този момент? “, пита възмутено Лорънс в филмовия откъс.

Премиерата на комедията в България е на 16 юни. Филмът е оценен с рейтинг R от Sony, което значи, че не се предлага за лица под 17 година

Освен Дженифър Лорънс и Андрю Барт Фелдман като Пърси към актьорския състав се причисляват Матю Бродерик, Лора Бенанти, Натали Моралес, Скот Макартър и Ебън Мос-Бахрах.

Лорънс продуцира " No Hard Feelings “ с Алекс Сакс, Наоми Оденкърк, Марк Провисиеро и Жустин Чароки. Наскоро 32-годишната американка взе участие в номинираната за " Оскар “ комедия " Don`t Look Up “ на Адам Макей с Леонардо ди Каприо, и в драмата на Лила Нойгебауер от 2022 година " Causeway “ с Браян Тайри Хенри.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР