Като се включват активно в бойните действия в Украйна, западните

...
Като се включват активно в бойните действия в Украйна, западните
Коментари Харесай

Медведев: Западът тласка Русия към Трета световна война

Като се включват интензивно в бойните дейности в Украйна, западните страни водят обстановката към Трета международна война, предизвести заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Руският политик се стопира по-специално на концепцията на ръководителката на комисията по защита на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман за доставяне на Украйна с ракети " Таурус ", с цел да може киевският режим да нанася удари по територията на Русия.

" Моля, това било в сходство с интернационалното право. Е, следователно ударите по немските фабрики, в които се създават тези ракети, също ще бъдат в цялостно сходство с интернационалното право ", предизвести Медведев, съобщи Ройтерс.

Той обърна внимание и на предлагането на английския министър на защитата Грант Шапс английските курсове за образование на украински бойци да бъдат преместени в самата Украйна. " Тоест да превърнем техните инструктори в законна цел за нашите въоръжени сили. С цялостното схващане, че те ще бъдат безмилостно унищожени. И към този момент не като наемници, а точно като английски експерти от НАТО ", уточни Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР