Като се вгледаме в себе си, да има проблем. Като

...
Като се вгледаме в себе си, да има проблем. Като
Коментари Харесай

Премиерът: Само ГЕРБ подкрепя президента Радев 2% от БВП да се отдели за отбрана

" Като се вгледаме в себе си, да има проблем. Като извадиш вестниците заран, виждаш на коя група са. Ние по какъв начин да спрем Прокопиев и Пеевски да водят война. Аз не зная по какъв начин и по тази причина нищо не върша ". Така министър председателят Бойко Борисов разяснява в изявление за Нова тв казуса за свободата на словото.

" Аз настоявах еврофондовете да се обвържат с върховенството на закона. Ние държим да ставаме все по-добри като страна. Утре всеки от нас може да бъде съден. Ето госпожа Нинова е потисната, виждам че страда, не може да спи поради един уебсайт ", добави още той.

" Румен Радев в предизборната си акция мтого ясно сподели позицията си за Крим. Волен Сидеров, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ са три обособени партии. И ние в програмата сме записали в какво с тях сме дружно. Аз подсигурявам, че до момента в който ГЕРБ ръководи сме най-лоялните членове на Европейски Съюз и НАТО. Така пък Борисов разяснява за какво съдружният сътрудник Волен Сидеров бе на посещаване в окупирания от Русия Крим ", акцентира Борисов и продължи:

" 2019 година има два избора, европейски и локални, на които ще отидем като обособени партии. Сидеров желае да притегля електорат от проруски настроени хора. Валери Симеонов си има тематики - туризъм, пушене, телкове, и желае да си резервира лицето пред гласоподавателите. Вътрешна македонска революционна организация си има своите позиции. Докато бях в Скопие с Доналд Туск Каракачанов ми пусна декларация, че е срещу Сърбия да влиза в Европейски Съюз ".

По случая Желяз тече разследване и тук и в Съединени американски щати и всяка дума може да окаже значение. До три седмици в България ще бъде основният прокурор на Съединени американски щати и се надявам, разяснява Борисов пък дали България ще съобщи желаните от Вашингтон младежи, които са търгували ембаргови артикули със Сирия. Можеше президентът да се изкаже и по тази тематика, да каже кой парламент е приел контракта за екстрадиция, не всичко стартира от ГЕРБ, съобщи още Борисов.

Само ГЕРБ поддържа президента Радев 2% от Брутният вътрешен продукт да се отдели за защита. Партията Българска социалистическа партия, която го издигна, не го поддържа. А не чух президентът да каже, че в случай че спазим желанието на Нинова нарушаваме условията на НАТО, сподели още министър-председателят.

Да искаш два месеца преди края на председателството избор на съмнение, дни преди срещата на високо ниво в София, юли 4 дни китайският министър председател ще стои в България и тъкмо в този момент да искаш оставка, когато не си подготвен, не виждам за какво го правиш това с страната. Догодина ще си премерим силите, сподели още министър-председателят.

Видяхме служебното държавно управление и фрагментите им. Резултатът е 150 млн. лева по-малко събрани от приходните организации. Единственото, което взеха решение беше за изтребителите, съобщи Борисов по адрес на Българска социалистическа партия и Румен Радев.

В този кабинет Румен Радев си отдръпна оставката като пълководец на Военновъздушни сили, напомни министър председателят. Нали говореше, че е приземена авиацията, а в този момент с какво ще летят на парада? Защо купиха три " Спартан " -а? Защо не купиха изтребители, а най-скъпите самолети? Купили са 12 транспортни хеликоптера, няма един с пушка или револвер даже вътре, разяснява Борисов разногласията сред държавното управление и президента за покупката на нови бойни самолети. Само 4 от хеликоптерите летят, напомни той.

Казах му на КСНС да каже: Това държавно управление се бави, даде единствено 150 млн. лева за по-високи заплати на военните, само че предходните държавни управления са правили нелепости, добави Борисов.

Ще приема рецензията, само че не може да се приказва че откогато съм аз са единствено проблеми. Преди нито се строеше, нито нищо. Не смятам, че съм съвършен, само че като ни се каже се поправяме, съобщи още министър председателят по адрес на Румен Радев. Не може да ни упреква всекидневно, а ние да мълчим, държи се като президент на една партия, сподели още Борисов.

В момента рекордно се подвига заетостта, подвигат се приходите, изтъквам Евростат, разяснява още Борисов.

Надявам се като влезем в еврозоната да не се вдигнат цените. несъмнено постоянно търговците могат да вдигнат цените като при черешите, добави министър председателят.

Еврозоната ще понижи лихвите по заемите и дава непоклатимост. В Европа обаче към този момент имат много отрицателен опит с недисциплинирани страни, които не са като България, разяснява Борисов кандидатурата на страната ни за еврозоната.

България е една от дребното страни, които не си продадоха златото и ние имаме голям запас, който ни дава тази непоклатимост, сподели още Борисов.

Днес са преведени 440 млн. лева на земеделските производители. Ако една мандра е с същинско сирене, там не би трябвало да може да се прави друго. Аз съм отраснал с маргарин, тъй като при социализма маслото беше скъпо. Като управляваше Българска социалистическа партия се редяхме родителите по 2-3 дни на опашка за " Хумана ", разяснява Борисов по тематиката за двойния стандарт за храните. Той прикани хората да четат деликатно етикетите, с цел да знаят какво си купуват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР