Като се има предвид, че личните срещи са намалели значително

...
Като се има предвид, че личните срещи са намалели значително
Коментари Харесай

Никога не е късно за вашата лична дигитална марка

Като се има поради, че персоналните срещи са намалели доста през годините, изключително след пандемията, методът, по който хората се разпознават, свързват и споделят с вас, е най-вече цифров. Вашата цифрова марка е основата за вашата обществена еднаквост и постоянно първото нещо, което хората гледат, в случай че желаят да научат повече за това кой сте, без значение от персоналния или бизнес подтекст. Създаването и поддържането на дигитален отпечатък на вас е условие, в случай че желаете да бъдете известни, да контролирате посланието за това кой сте и, което е по-важно, в кого интензивно се превръщате.

Подходящото показване на многото ви аспекти онлайн е от решаващо значение. Някои хора лимитират своята марка до самоописана комерсиална марка за работа, самоограничаваща се процедура. Например, едва встъпление може да бъде: " Аз съм счетоводител, който работи за компания X ". Фокусът е върху компания X, вместо върху вас! Разбира се, няма нищо неприятно в това да си счетоводител, само че какъв брой биха желали този етикет да обобщава живота им, откакто ги няма? Дали Опра е просто водеща на токшоу? Дали Арнолд Шварценегар е просто културист? Лейди Гага просто певица? Със сигурност не.

Изграждането на вашата марка е обвързвано с проучване, развиване и отбелязване на вашите многочислени характерности. Много умения могат да се употребяват наново в разнообразни области и могат ненадейно да основат благоприятни условия. Талантлив юрист в правосъдната зала? Може би бихте могли да бъдете гласов или театрален артист! Такива неща се случват и могат да се случват по всяко време.

Не е наложително да сте мултидисциплинарен, с цел да бъдете многостранен. Правилното балансиране на живота ви също е почтено за удивление. Успешни в бизнеса, само че на път да умрете заради неприятно здраве? Такива рискови образци на мислене незабавно демонстрират цената на това да бъдеш добре уравновесен и да обръщаш внимание на всички съществени правила. Това се отнася освен за благосъстоянието, само че и за здравето, заниманията, фамилията, връзките, престой, медитация и т.н. 

Вашата персонална цифрова марка би трябвало да съобщи на света многото аспекти и измерения на вашето минало, настояще и най-важното бъдещето. Как светът намира тази многостранна ваша версия и по какъв начин ви опознава посредством вашето наличие? Вашата марка може да отваря порти или не.

Какво ще подтикне хората, с които желаете да се свържете, да се ангажират или не? От вас зависи. Точно както има безкрайни способи да подобрите себе си, има безкрайни способи да подобрите своя " цифров близнак "  онлайн, показвайки вашата дълбочина и просторност на ползи, действия и достижения.

Мисленето за вашата персонална марка като за " вашия бизнес "  може да бъде потребно. Например филантропията, доброволчеството и публичните услуги са похвални действия. Понякога добитите умения или лицата, с които сте се срещнали, до момента в който заемате тези функции, могат да доведат до нова позиция на цялостен работен ден. 

Вашето цифрово наличие може доста да разшири опциите ви. Светът би трябвало да знае кои са страничните ви публични действия, области, в които сте съумели.

Какво ще кажете за оня неотдавнашен курс по готвене, на който сте ходили? Непрекъснатото образование е мечтан признак за рекламиране. Старият свят наблягаше на формалното обучение. Новият свят знае, че това може и да не е тъкмо по този начин.

Преминете около остарялото си аз и направете умишлено изпитание да разберете обективно, прегърнете, запишете и рекламирате многото аспекти, които ви дефинират. Разкажете на света за своите характерности, които могат да разкрият скрития ви капацитет и доста да разширят бъдещите ви благоприятни условия. Никога не е прекомерно късно да започнете да създавате или трансформирате своята цифрова марка, тъй че за какво да не започнете в този момент?

Източник: Арман Пери за 

Превод и редакция: Нели Тодорова                         
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР