Като съпруга на американския президент, Мелания Тръмп също винаги е

...
Като съпруга на американския президент, Мелания Тръмп също винаги е
Коментари Харесай

Когато някои си позволи да се пошегува със сина на Мелания

Като брачна половинка на американския президент, Мелания Тръмп също постоянно е в центъра на вниманието, макар че не свети с особени изяви и разпоредителност. А най-важната роля за нея си остава тази на майка.

Именно по тази причина и Първата дама не може да остави без отговор никоя рецензия или смешка по адрес на сина си. Поредната пристигна от водещия от Food Network Джон Хенсън. Навръх Деня на бащата, който беше неотдавна, той се пошегува в Twitter и написа " Надявам се Барън да прекара деня с който и да му е татко " .

По този метод водещият сложи под подозрение обстоятелството, че Мелания има дете от американския президент и това предстоящо се счете за много несвоевременно. Говорителят на госпожа Тръмп Стефани Гришъм не остави без отговор шегичката.
 Снимка 485440

Тя съобщи, че това е следващият " неудобен и безсърдечен коментар " по адрес на 14-годишния наследник на президента , предава New York Post.

Изявлението продължава с напомнянето, че всяко малолетно дете, без значение с коя институция е обвързвано, би трябвало да има опцията да пораства, без да бъде съдено и ненавиждано от непознати и от медиите.

Водещият Хенсън пък се опита да се оправдае, още веднъж в Twitter, заявявайки, че шегата му е била ориентирана към президента, а не към неговия наследник .
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и по какъв начин минава всекидневието на Първото семейство
Един ден с Доналд и Мелания Тръмп

Това семейство не е като другите

Въпросът тук е за какво Мелания не избра сама да съобщи позицията си и да отбрани своя наследник, а го направи посредством говорителката си. Първата дама и преди е засягала тематиката за отношението към Барън, а последният път, когато някой си разреши да приказва за него, тя го засрами обществено в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР