Като съм се заел с някаква работа, я върша, и

...
Като съм се заел с някаква работа, я върша, и
Коментари Харесай

Главчев: Имам готовност за всякакъв изход от заседанието на НС

Като съм се заел с някаква работа, я правя, и то я правя до степен такава, че да мога да я предам допустимо най-скоро. Това съобщи на влизане в Народното събрание служебният министър председател Димитър Главчев в отговор на въпрос дали е подготвен да съобщи властта на постоянно държавно управление.

Две чувания на служебния министър председател са планувани в дневния ред на Народното събрание. Първото е още при започване на съвещанието - за Срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Второто - по тематиката за Северна Македония.

Той показа, че няма упования от гласуването на проектокабинета " Желязков ".

" Имам подготвеност за всевъзможен излаз от днешното съвещание. Не разполагам с гадателски качества, с цел да знам дали ще бъде признат съставът на проектоправителството на ГЕРБ-СДС. Като съм се заел с някаква работа, я правя, и то я правя до степен, че да мога да я предам допустимо най-скоро ", показа той.

Днес от 13:00 ч. се чака Народното събрание да гласоподава проектокабинета, препоръчан от ГЕРБ-СДС. 

Попитан дали има " предел персонално за себе си, който сте си сложил да стоите отпред на ръководството ", в случай че няма постоянно държавно управление, Главчев отговори: " Лимита го слага законодателството ".

На 1 юли номинираният за министър председател от ГЕРБ-СДС Росен Желязков получи и незабавно върна изпълнен на президента Радев проучвателния мандат за сформиране на държавно управление. По-късно същия ден президентът издаде декрет, с който предложи на 50-ото Народно заседание да избере претендента за министър-председател Росен Желязков.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР