Като редовно се занимават с предполагаемата мистерия защо толкова много

...
Като редовно се занимават с предполагаемата мистерия защо толкова много
Коментари Харесай

Това са хранителните стоки, глупако: Защо експертите са озадачени от гнилите проучвания на Байдън

Като постоянно се занимават с хипотетичната тайнственост за какво толкоз доста гласоподаватели споделят, че избират Доналд Тръмп или различен републиканец, поддръжниците на президента Байдън излагат основно личните си елитарно незнание.

Защото, в случай че бяха пазарували, с цел да нахранят фамилиите си през последните няколко години, щяха да виждат, че междинната сметка за хранителни артикули е скочила с 25%.

И растежът на заплатите надалеч не поддържа темпото: набъбна по-малко от инфлацията за първите две години на Байдън и макар че статистиката за 2023 година не е дефинитивна, предходната година не беше доста по-добра.

Инфлацията се намали ненапълно през последните месеци, само че остава много над 3% —  и може да се увеличи още веднъж, защото офанзивите на хутите против корабоплаването в Червено море основават нови световни спирания на веригата за доставки.

Може би тъй като карат електрически транспортни средства, специалистите, подкрепящи Байдън, може да са пропуснали голямото повишаване на це...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР