Като редица популярни личности у нас и Маги Халваджиян е

...
Като редица популярни личности у нас и Маги Халваджиян е
Коментари Харесай

Маги Халваджиян печели дела и с парите...

Като редица известни персони у нас и Маги Халваджиян е завеждал не едно или две каузи за клюка до този миг, множеството от които с удобен излаз за него. По-интересно е обаче, какво прави с приходите от извоювани каузи? Ами подарява ги до последната стотинка за лекуване на заболели деца. Оказва се, че маститият продуцент е изковал стоманен принцип във времето да оказва помощ на нуждаещи се по този метод и когато го прави, се старае да е допустимо най-далеч от светлините на прожекторите, където другояче сме привикнали да бъде, написа " ШОУ ".

Въпреки това положителните каузи заслужават гласност. Близък до Маги Халваджиян показа пред националното издание, че до този миг продуцентът е дал десетки хиляди левове за лекуване на заболели дечица. Последните 17 000, да вземем за пример, той спечелил при делото, заведено за клюка против Волен Сидеров през февруари предходната година. Цялата сума е дарена на дете в потребност.

„ Искам да благодаря на юрист Груйкин и екипа му за съвършената им работа! Спечелиха делото ми против Волен Сидеров за клюка! Справедливостта от време на време закъснява, само че в случай че си твърдоглав в последна сметка идва! Не се опасявайте да си търсите правата и се борете до дъно! ”, написа тогава Халваджиян. И напомни, че три години по-рано е дал заричане да подари сумата от делото за щедрост, ако го завоюва.

А и по никакъв начин не е инцидентен и фактът, че година по-рано пък, за първи път Маги оглави класацията на Forbes Топ 70 на българските звезди, съумели да трансфорат изкуството си в бизнес. Един от критериите, на които Халваджиян е отговарял на 100 %, е бил точно присъединяване на продуцента в акции с ангажираност към благотворителни начинания.

Анелия ПОПОВА, в. " ШОУ "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР