Като представители съответно на либералното и консервативното мислене, политическите анализатори

...
Като представители съответно на либералното и консервативното мислене, политическите анализатори
Коментари Харесай

Асен Генов и Шкварек са на едно мнение: България няма национална цел

Като представители надлежно на демократичното и консервативното мислене, политическите анализатори Асен Генов и Кристиян Шкварек рядко са на едно мнение. В посещение в студиото на Нова нюз обаче и двамата се съгласиха, че отлива на българите от политиката и гласуването е по виновност на политиците, които не могат да формулират национална цел, която да сплоти повече партии.

Шкварек съобщи, че сходна цел не може да е приемането на еврото или Шенген, тъй като това по-скоро механически въпроси и не карат българина да мечтае. На собствен ред Генов съобщи, че сходна национална цел може да е основаването на една мощна и квалифицирана войска в границите на НАТО.

Двамата в детайли разясниха държанието на Бойко Борисов и недоволството му, че не е получил задоволително мощна поддръжка от гласоподавателите. Генов акцентира, че обликът на Борисов като победител е мит, който се е разпаднал още с отстраняването от ГЕРБ на Цветан Цветанов.

Борисов не губи поддръжка поради Цветанов, а поради Корнелия Нинова, отвърна го Шкварек. Той изясни, че Нинова като ръководител толкоз е отслабила Българска социалистическа партия, че ГЕРБ не могат да се стимулират, че в случай че не завоюват, на власт ще дойдат „ комунистите ”.

Според Шкварек политиците би трябвало да пораждат фантазии у хора. Това може и да е рисково, тъй като една фантазия може и да е просто заблуда, отвърна Асен Генов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР