Като председател на УС на Спартак 1918 Благой Калфов обира

...
Като председател на УС на Спартак 1918 Благой Калфов обира
Коментари Харесай

Пред Петел: Благой Калфов с разтърсваща изповед за Спартак – за срама, който бере, и за по-успешното бъдеще!

Като ръководител на УС на Спартак 1918 Благой Калфов обира всички негативи от трагичното показване на тима през есента.

Пред Петел той се съгласи да разкрие за какво не е хвърлил кърпата и каква чака от бъдещето.

Ето неговата изповед:

„ Когато през лятото взехме решение да участваме в Североизточна група, ние го направихме единствено с една единствена цел – Спартак да продължи да има тим в трета лига, с цел да може един ден като укрепне финансово, да изкачи единствено едно ходило до професионалния футбол. Наясно бяхме, че откакто нямаме пари, нямаше да имаме и мощен тим, тъй като не може да вземем играчи. Но, да стоим в четвърта дивизия, беше несериозно. Впоследствие нещата се развиха неприятно, само че да не мислите, че и на нас ни харесва. На Златин Михайлов, хубаво ли му е да пада толкоз? Ние, като ръководители обираме целия позор, само че някой пристигна ли да помогне, да пита по какъв начин може да потръгнат нещата. Най-лесно е в профил да ни очернят, да ни плюят, да желаят да се махнем. Ок. Ако отборът беше спрял да играе поради неприятните резултати и цялото управление бе напуснало, на кого щяха да върнат в този момент стадиона? Като няма тим и управление, на кого да връщат парцели?

Една седмица в трета лига ни коства 1500 лв., без да броим възнаграждения, награди, екипировка и така нататък Ние тези пари ги нямаме. Някой пита ли по какъв начин се оправяме? Все едно да работиш някъде и да не ти заплащат.

В последна сметка, считам че неприятното е зад тила ни, и откакто господин Борисов оказа помощ на Спартак да си върне парцелите, в този момент тези, които ще работят за клуба, би трябвало да оправдаят доверието и да се отблагодарят съответно за жеста на премиера. Спартак няма право на неточности, тъй като отсега нататък футболната общност ще следи под лупа по какъв път върви тимът. На никой в Спартак няма да му е прелестно един ден хората да споделят: „ Върнаха им стадиона, а те нищо не направиха - защо беше целия този звук? ”

Аз обаче считам, че до такава степен няма да се стигне и Спартак ще се развива в вярната посока. ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР