Като пълен фарс се очертават публичните изяви на кандидата на

...
Като пълен фарс се очертават публичните изяви на кандидата на
Коментари Харесай

Пълен фарс! Васил Терзиев с пост срещу майка си, баща си и цялата си рода: Погубени поколения…

Като цялостен фарс се обрисуват обществените изяви на претендента на ПП-ДБ-СС (Продължаваме смяната – Демократична България – Спаси София) за кмет на София Васил Терзиев.
„ Няколко генерации са погубени от комунизма у нас “, написа кандидат-кметът във връзка 23 август – Общоевропейския ден за респект пред паметта на жертвите на тоталитарни режими.
Ето и цялостният тест от обявата му:
Днес Европа уважава паметта на жертвите на закононарушенията на комунизма и нацизма. На нацизма и комунизма! Двете еднообразно мракобесни идеологии в историята на човечеството.
Няколко генерации са погубени от комунизма у нас, техните съществени права са потъпкани и отнети, и принудително е спряно развиването на една страна, която е била част от европейското семейство, имала е своите светли мозъци в науката, предприемачеството и политиката – всичко това е отнето, убито, потъпкано и окончателно изгубено за десетки години напред.
Човешкият разум мъчно осъзнава мащаба на това ужасяващо закононарушение, чиито последици усещаме и до през днешния ден. Няма да спра да споделям, че не одобрявам нито една от тоталитарните анти-човешки управляващи от предишното – нито комунистическата, нито нацистката. Свободата и справедливостта са единствените преобладаващи полезности в нашето общество и би трябвало да бъдат защитавани от посягане и опозоряване, тъй че да подсигуряваме, че в България никой и в никакъв случай повече няма да изпитва скръбта и болката, породени от комунистическия режим в България.
Живецът на нашето общество и страна беше потъпкван в продължение на десетилетия, само че виждаме, че още веднъж се разсънва и това ще бъде моята съществена задача – да работя за европейското, демократично бъдеще на нашата татковина.
Поклон пред паметта на жертвите на комунизма и нацизма. Няма да ви забравим.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР