Като "отвратителен" определиха от българския щаб жребия за световното първенство

...
Като "отвратителен" определиха от българския щаб жребия за световното първенство
Коментари Харесай

Тежък жребий за българските боксьори на старта на Световното първенство в Белград

Като "отвратителен " дефинираха от българския щаб жребия за международното състезание по бокс за мъже в сръбската столица Белград.

Най-тежък наподобява той за двамата ни най-успешни представители Радослав Панталеев до 92 кг и Даниел Асенов до 54 кг.

Бронзовият медалист от последното международно състезание Панталеев почива в първия кръг, само че във втория ще се изправи против олимпийския първенец Хулио ла Крус Пераса.

Асенов, притежател на шест златни медала от европейски шампионати, ще стартира против остарелия си познайник Габриел Ескобар от Испания, който го победи на Игрите в Токио 2020.

Двама български боксьори ще стартират присъединяване си в първия ден. Това са Венсан Киркоров до 67 кг, който ще се бие с норвежеца Мартин Скогхайм, и Хавиер Ибанес Диас до 57 кг, който ще има за противник представител на Феър Ченс тима (Афганистан) Маликзадах Хасибула.

Най-благосклонен наподобява жребият към представителя ни в най-тежка категория (+92 кг) Петър Белберов. Той почива в първия кръг, а във втория ще играе с боксьор от Сейшели - К. Агнес.

Кристиян Николов ще стартира присъединяване си до 80 кг от първия кръг с мач против южнокорееца Ким, до момента в който при 75-килограмовите Рами Киуан ще има за противник испанеца Кой Бернар.

В категория до 60 кг Кирил Русинов ще играе със словенеца Т. Чернога.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР