Като очаквана развръзка и замитане на следи коментираха в парламента

...
Като очаквана развръзка и замитане на следи коментираха в парламента
Коментари Харесай

Първи коментари след оттеглянето на Цветанов от управлението в ГЕРБ

Като " предстояща развръзка " и " замитане на следи " разясниха в Народното събрание новината за оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ.

Зам.-председателят на ПГ на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов разяснява пред публицисти, че явно човек може да реши във всеки един миг да спре да се занимава с политика и да бъде по някакъв различен метод потребен на обществото.
 БГНЕС, списък
" Не ме изненадва, тъй като явно натам се вървеше от началото на цялата сага с " Апартаментгейт " и такава развръзка беше предстояща ", уточни той. Според Веселинов концепцията на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е да се скъса с лицата, които по една или друга причина са основали неприятен имидж на партията и да се търси някакъв нов допустим облик.

Според Александър Симов от " Българска социалистическа партия за България " явно има развой на замитане на следите в ГЕРБ. " Няма по какъв начин да заличиш мазните отпечатъци от мястото на престъплението, даже и да накараш Цветанов да емигрира ", уточни той и означи, че с отдръпването му " Апартаментгейт " не става по-малко настоящ, както и терасите колкото футболни стадиони и къщите за посетители.-->
 БГНЕС
" Няма по какъв начин с махането на Цветан Цветанов от политическата сцена и отдръпването му от политиката, ГЕРБ да си извоюват по този начин мечтаната амнистия, за която халюцинират от нощта на изборите ", разяснява Александър Симов. По думите му успеха на вота не значи амнистия. Те победиха на изборите, само че това не значи, че хората са не запомнили какво са създали, уточни той. Според Симов отдръпването на Цветан Цветанов е едно удостоверение за виновност.
 БГНЕС, списък
Движение за права и свободи в никакъв случай не е коментирала и не се е намесвала във вътрешните работи на нито една партия и няма да го направи, съобщи заместник-председателят на ПГ на Движението Хамид Хамид.

Той означи, че всяка политическа партия си има своя правилник и правила, личен вътрешнопартиен живот. Коментарът ни е същият както беше и при оставката на Корнелия Нинова - нямаме коментар, това си е работа на самите партии, нас ни интересува Движение за права и свободи, добави Хамид. Той отклони към ГЕРБ въпроса по какъв начин оставката на Цветанов от управителните постове в партията ще се отрази на политическия живот.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР