Като обитател на планетата Земя от женски пол, често съм

...
Като обитател на планетата Земя от женски пол, често съм
Коментари Харесай

Аз съм жената, която има всичко!

Като жител на планетата Земя от женски пол, постоянно съм се чудила следното ": "Дали дамите могат да имат всичко? ", а отговорът в множеството случаи е следният "Можеш да имаш всичко, само че не едновременно " . Е, познайте какво - грешите! Аз ИМАМ всичко. Аз си имам всичко.

Имам две деца, само че имам и правото да се върша, че не съществуват, когато имам значима среща в офиса.

Знам какво се случва в поп културата сега и какво е съвременно, само че имам и 11-годишно дете, което ми споделя да спра "да се върша на доста готина ".

 майка дете Thinkstock

Нямам проблем да неистина, че съм в бизнес среща, когато в действителност съм с децата си и да неистина децата си, че имам работа, когато в действителност увисвам във Facebook.

Имам корав морал и избрана доза незрялост.
 Ретро, морско, синьо: по какъв начин лятото ще се влюби в теб Edna предлага Ретро, морско, синьо: по какъв начин лятото ще се влюби в теб
Имам деца, които ме накараха да върша всичко в живота си с по-голяма успеваемост и професионалното съмнение, че в този момент съм по-малко ефикасна, откакто имам деца.

Имам начална фаза на старешки бръчки, само че и пъпки по брадичката като на 15-годишна тийнейджърка.

Имам безсмислени срещи в офиса, само че и вкъщи. Безсмислеността е основен съставен елемент.

Имам сътрудници мъже, които ми споделят, че не съм задоволително нападателна и в никакъв случай няма да получа това, което желая от екипа си. Имам и сътрудници дами, които ми споделят, че съм прекомерно нападателна и ги контузвам с държанието си.

Имам упорството да изпомпвам кърма от гърдите си по стотици пъти дневно, до момента в който съм на едноседмична командировка и по-късно имам наглостта да я адресирам по пощальон за сметка на компанията, а по-късно от там да откажат да ми одобряват този разход като съответстващ.

Имам правоверен яд, доста притихнал правоверен яд. Всъщност в мен има толкоз правоверен яд, че най-спокойно могат да ме разгласят за древен воин.

Имам статус на работеща жена, на майка, сменяща памперси, на брачна половинка. Има толкоз доста статуси.

 семейство Thinkstock

Достатъчно уверена съм, с цел да споделям на глас това, което мисля, да задавам неуместни въпроси в службата и да знам по какъв начин да вардя ушите си да не прокървят, до момента в който заставам в зала цялостна с мъже, които ми изясняват по какъв начин не разбирам какво желае женската ни публика.

Аз съм работеща майка, единствено майка, единствено работничка.

Поръчвам си пица. Много пица. Поръчвам си и фрешове, доста фрешове.

Дразня се на всякакви неща, веселя се не всякакви неща.

Работя, отглеждам децата си, обичам брачна половинка си. Аз си имам всичко и от всичко. Дали ми завиждате?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР