Като носителка на титлата „“Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета

...
Като носителка на титлата „“Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета
Коментари Харесай

Мисис Европейски съюз“ Мариета Захариева: Засега бизнесът ми е на първо място, пред политическа кариера /Галерия/

Като носителка на купата „ “Мисис България 2020”, бизнес дамата Мариета Захариева получи опцията да показа страната ни на състезанието „ Мисис Европа”. Той се организира в столицата на Естония – Талин и събра всички носителки на купата от Европа. Мариета Захарева напълно справедливо сграбчи купата „ Мисис Европейски съюз “.

На въпроса, дали откакто завоюва тази купа, ще се занимава още веднъж с политика, хубавицата дава отговор:

„ Не знам, не съм се замисляла съществено, въпреки и да имам сходни оферти. Времето ще покаже. По принцип в никакъв случай не споделям в никакъв случай, тъй като не знам какви обстановки ще ми сервира животът. По време на визитата ни в Народното събрание на Естония се замислих дали съм подготвена да приема такова предизвикателство. Времето ще покаже “.



В един от туровете на състезанието, хубавицата се показва с национална носия от България и отнася овациите на публиката и журито. В идващия кръг, тя заблестя с невероятна черна рокля, дело на надарения наш дизайнер stoyanradichevofficial.

Същински възторг Обаче провокира с осъществяването си на „ Една Българска роза “ в кръг, в който показва родината си.

Мариета Захариева споделя, че най-възторжена е била от идеята на състезанието „ Опазването на околната среда “ и показа страховит отчет по тематиката.

„ Темата на състезанието беше "Опазването на околната среда ". Замърсяването с пластмаса от дълго време не е единствено на повърхността на земята, само че и във водата, и във въздуха. Моретата и океаните обаче се оказват най-засегнати от милионите тонове човешки боклуци. Подкрепям тази идея,защото като основател на марката Bulgarbiotic аз способствам за опазването на околната среда, създавайки опаковки, които са биоразградими и природосъобразни. Шоколадовите перли и таблетките за смучене се съхраняват в тубоси, които са напълно еко и биоразгдарими, не замърсяват природата! “, споделя Мариета и добавя:

„ Защото задачата, зад която Bactojoy стои e не е единствено да носим здраве в домовете ви, само че и да поддържаме нашата планета чиста. Природа без боклуци, здрави и щастливи животни, липса на пластмаса - това е част от нашата задача за по -добър живот “, безапелационна е носителката на купата „ Мисис Европейски съюз “.

Красивата Мариета Захариева сграбчи купата е щастливо омъжена и има наследник на 17 години. Красавицата има цели четири висши образования и доста сполучлива кариера в държавната администрация, като изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия. От три години има лична компания произвеждане на пробиотици. Фирмата ѝ се споделя “Булгар Биотик” ЕООД. Нейно дело са по този начин нашумелите на пазара и обичани на всички пробиотици и имуностимуланти “Backtojoy”.

Те са основани на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, тъй като в някой от тях има и шоколад. 41-годишната бизнес дама е усмихната, лъчезарна и сполучлива жена, дама и майка.

Четирите висши образования на Мариета Захариева са „ Финанси “, „ Банков мениджънт “, „ Маркетинг “ и „ Администрация “. Освен всичко това съумялата дама е учител и в два университета. Мариета заема извънредно висок държавен пост, а точно Изпълнителен шеф на изпълнителна организация за поощряване на дребни и междинни предприятия.

Ако желаете да закупите своя пробиотик,,Backtojoy”,посете уеб страницата https://www.bulgarbiotic.bg/

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР