Като ненаиграли се деца“ на катерушките щеше да определи днешните

...
Като ненаиграли се деца“ на катерушките щеше да определи днешните
Коментари Харесай

Ненаиграли се деца: Депутати честитиха 1 юни и се сбиха

Като " ненаиграли се деца “ на катерушките щеше да дефинира днешните събития в Народното събрание починалият Иван Славков – Батето. Така им викаше той на службогонците, които желаеха да го смъкват от власт. Какво ли още щеше да им каже той на депутатите? И да не сте пропуснали фамозните фрагменти от сутринта, по-различната позиция на " Фокус " е във видеото.

Одрана буза и споделят счупени очила – това е резулатът от " багра “ в Народното събрание след декларациите на " Възраждане " и Политическа партия на връх празника на детето. Сблъсък, който няма по какъв начин да излъчи общественополезен резултат и победител, с изключение на втърдяване на личния партиен електорат на участниците и то частично.

Губеща сигурно ще е само страната ни, до момента в който политиците ще продължат да си повтарят рефрена " по какъв начин ще го стигнем Шенген-а “ и ще се сочат един различен с пръст като отговорни. Ехото от гладиаторските осъществявания на сцена " Народно заседание “ в София сигурно към този момент отеква в Брюксел. По високите етажи в централите на Екологичен потенциал, Европейска комисия и така нататък отново ще ще ни приказват не с положително, а нелицеприятните събития точно на празник на детето у нас, още веднъж ще се употребяват против България.

Напрежението в Народното събрание сигурно ще бъде отразено в международните медии. Хаос и сблъсци имаше и в сръбския парламент, и в грузинския, и освен – не ги пропуснаха. И отново ще има по какъв начин сме се изложили пред чужденците.

Лошо, Седларов, неприятно. А в миналото рисковият ви сексапил към този момент не сграбчва.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР