Като най-големият работохолик в зодиака, имате силна нужда да се

...
Като най-големият работохолик в зодиака, имате силна нужда да се
Коментари Харесай

Как и къде пътуват Девите?

Като най-големият работохолик в зодиака, имате мощна потребност да се чувствате продуктивни, даже на отмора. Така нареченото умерено пътешестване няма да ви заинтересува, в действителност това би било последното нещо, което бихте желали.

Вие сте гладни за завършения и нови познания , тъй че планирайте пътешестване с доста неща за правене и разглеждане. Харесвате даже ваканции, които изискват да научите нов език и всевъзможни други екзотики. 

 

Помислете за пътешестване до Индия или Перу, Гърция, Китай или Африка – колкото по-различен е градът от родния ви район, колкото повече провокации ви основава съответното място, толкоз по-добре. Така че за Девите са подобаващи местата, които са оптимално надалеч от родното им място. Така ще е обезпечено, че конфликтът с нова просвета и напълно друг свят ще е неминуем. Това е тъкмо като за Девите. Те съумяват да се потопят в локалната просвета, да се слеят с популацията и да се приспособяват към всичко - даже към неналичието на хигиена в страни като Индия и Тайланд.

 



 

 Добави изложение

 

Освен това Девите обичат да са готови, когато ще пътуват до странни дестинации и понаучават това това авансово за локалната просвета и всички странности, с които ще се сблъскат. 

 

Вашият знак има податливост да не се отпуска по стандартния метод. Въпреки че може да не сте от хората, които спите и мързелувате на плажа за една седмица, успявате да избягате от ежедневните си грижи, когато пътувате. Когато отидете в непозната страна, вие сте прекомерно заети да изучавате валутата, локалните традиции и да разглеждате картата, с цел да се притеснявате какво се случва вкъщи. 

 

 Добави изложение

 

Вие несъмнено обичате да пътувате, само че сте практични, проницателни и целенасочени . Например задачата на пътуването ви може да научите нов език. Или може да е да добавите към сбирката си от сребърни антики, като посетите търговци и битпазари в Лондон. А може пък да желаете да опитате от уличната храна в Тайланд и да се убедите, че тя няма да ви убие. Или пък да се потопите в хаоса на Ню Йорк и да ревизирате в действителност ли има нещо особено в този град, както настояват мнозина. 

 

 Добави изложение

 

Обичате преференциалните покупко-продажби и сте занаятчия в намирането на най-хубавите места за безобразно малко пари. Когато става въпрос за избор на хотел, спирате се на подобен, който е на отзивчиво място или пък избирате този, който ще предложи най-хубавата панорама. Нито един подробност не е прекомерно дребен за Девата.

 

Що се отнася до пакетирането на багажа, това си е цяла просвета, когато Дева е забъркана. Рядко забравяте нещо и имате супер странни, само че потребни неща. Вземате неща като швейцарско ножче, ако би трябвало да отворите бутилка или да отрежете нещо.  

 

 Добави изложение

 

Като опция на пътешестване до непозната страна, можете също да помислите за пътешестване до първокласен спа център . Той отлично би се вписал в визията ви за отмора, защото обичате да се глезите и да се грижите за себе си.

 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР