"Като написахме за Русия, изведнъж всички започнаха – така пък

...
"Като написахме за Русия, изведнъж всички започнаха – така пък
Коментари Харесай

ПАЗИ БОЖЕ: Борисов наистина готви война на Русия! Брои самолетите...

"Като написахме за Русия, внезапно всички започнаха – по този начин пък другояче – зложелател ли е, другар ли е. Ами главен съперник, да не е зложелател, на НАТО е Русия. И ние с девет самолета ще отиваме да се бием с Русия, по този начин ли? “, гласи едно от скандалните изявления на премиера Борисов по отношение на Русия. Явно в действителност се готви за война или неадекватността му и неналичието на отговорност като водач надминават към този момент всевъзможни граници.

"Мисля, че не е добра процедура да ми се дават препоръки оттатък Океана. ", заяде се той на изявлението на президента Радев в Ню Йорк.

Припомняме,че президентът изрече мнение,че Борисов е бил измамен от своите съветници за избора на военен изтребител, също по този начин прикани премиера:

"Да не дели страната и значимите браншове на порции и да ги тегли - на един повече, на различен по-малко, и всеки ден си мени решенията. Национална сигурност не се гради с ежедневна промяна на позициите. Това е стратегическа сфера. Мога да съветвам, да помоля министър-председателя в действителност да си провежда добре всички съветници, които работят за него, и своята парламентарна група да четат! Нека да не го заблуждават с глупави мнения. "

Очевидно думите на Радев и опитът му да търси баланс и здрав разсъдък в основаната от премиера нелепа обстановка, не бяха разбрани. Борисов още веднъж реагира като ощипана девойка, която не може да носи отговорност даже за думите си...и за жалост, от която зависят значими геополитически и национални въпроси.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР