Като напълно легитимен определи натиска върху България относно преговорите със

...
Като напълно легитимен определи натиска върху България относно преговорите със
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Напълно легитимен е натискът върху България за РСМ

Като изцяло законен дефинира натиска върху България по отношение на договарянията със Северна Македония евродепутатът и основен докладчик по тематиката Илхан Кючук. Според него страната може единствено да загуби поради обстановката, в която сама се слага. Той разяснява и информацията, че " Продължаваме промяната " кандидатства в еврогрупата на либералите, където е и Движение за права и свободи.

Ето какво сподели той пред Българска национална телевизия:

" От това ще загуби България, тъй като ние се трансформираме в страна, която се занимава единствено с един единствен проблем и това е Северна Македония. Спираме развиването на района и това не работи по никакъв метод имиджово за страната ни. Натискът не е външен върху нас да има упования, на комисия и европарламент не са изменени.

Ще приемете ли " Продължаваме промяната " във вашата група?

- Аз работя доста интензивно да се разшири демократичното пространство, освен в България, само че и в целия Европейски съюз. Към актуалният миг господин Петков е поканен като посетител на идния съвет на министър- ръководителите либерали, това е неговият статут, с цел да бъда изрично явен ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР