Като на събрание на ГЕРБ и ВМРО сме, само хубави

...
Като на събрание на ГЕРБ и ВМРО сме, само хубави
Коментари Харесай

Борисов: Въпреки подлата съпротива купихме F-16; АЕЦ Белене се получава красив проект

" Като на заседание на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация сме, единствено хубави неща се чуват ", стартира министър председателят Бойко Борисов изявлението си пред Американската комерсиална камара в България по време на годишната бизнес закуска в понеделник. В нея присъединяване взеха и вицепремиерът Красимир Каракачанов, министрите на финансите Владислав Горанов, на енергетиката Теменужка Петкова и на стопанската система Емил Караниколов.

Преди това той и държавното управление му бяха засипани със суперлативи за подписаната договорка за американските изтребители F-16 Block 70.

Ранди Хоуър, шеф на " Бизнес развиване на F-16 " в " Локхийд Мартин " му благодари " за визионерството и водачеството " и напомни по какъв начин част от платените от българското държавно управление средства ще бъдат реинвестирани в страната. Хоуър приказва по какъв начин компанията му ще даде на Военновъздушната академия най-съвременното образование на водачи и механици по стратегии, предопределени за Военновъздушните сили на Съединени американски щати. Това ще разреши да се възпита напълно ново потомство български водачи, което е един от най-важните резултати на партньорството с американската компания. Представителят на " Локхийд Мартин " добави, че следва да се открият високотехнологичин работни места по офсетната стратегия за изтребителите.

Яростна и подла опозиция против F-16

" Имаше гневна и подла опозиция против договорката с " Локхийд Мартин ", сподели Борисов, без да посочва от кое място е пристигнала тя. Както е известно, най-сериозен конкурент на договорката е президентът Румен Радев, а в Народното събрание това са участващата в ръководството партия " Атака ", дружно с другата проруска партия – " Воля ", както и Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР