Като на филм! Така един поляк преживя гостуването на своя

...
Като на филм! Така един поляк преживя гостуването на своя
Коментари Харесай

Изгубен в Северна Македония: Невероятното приключение на един полски фен

Като на филм! Така един поляк претърпя гостуването на своя народен тим на Северна Македония.

Кристиян решил да пътува дружно с група другари до югозападната ни съседка, с цел да гледа онлайн футболната среща от квалификациите за Евро 2020 сред Полша и домакините. Само че часове след идването си, той се... изгубил.

На фона на задържаните 200 фена по-рано денем, той извади шанс. Местните незабавно предложиха да оказват помощ. Много бързо в обществените мрежи се появи апел:

" Хора, помогнете! Полски другар се е изгубил в региона на Дебар Маало. Неговите другари са на стадиона. Няма телефон, нито знае името на хотела, в който е отседнал. Всяка помощ е добра за екскурзиант в суматоха. Не е пийнал, не прави проблеми. Споделяйте, с цел да намерим приятелите на Кристиан Ийс ", написа македонка във " Facebook ".



Публикацията на Йована Нановски е споделена незабавно от десетки македонци. Тя прецизира, че полякът не знае номерата на телефоните на приятелите си наизуст, не може да отключи своя и в себе си има единствено ключ от стаята си.

Помощта идва от притежателя на хотела, в който Кристиан е настанен. Горан Янев вижда обявата и се отзовава.

" Прибрахме си госта ", написа той по-късно в обществените мрежи.

Самият Кристиан сигурно няма да не помни пътуването си до Северна Македония, а може и да чества, защото Полша победи с 1:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР