Като модна икона се носи закопчаният в Турция наркобос Димитър

...
Като модна икона се носи закопчаният в Турция наркобос Димитър
Коментари Харесай

Митьо Очите като модна икона! Изневерява на „Филип Плейн“ само с „Долче и Габана“

Като фешън икона се носи закопчаният в Турция наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите, видя HotArena.

На публикуваните фрагменти, на които Очите е воден от локални служители на реда се вижда, че въпреки и духнал небрежно в чужбина, несебърският Ал Капоне е напълнил куфара си с маркови дрешки. За да се облече от глава до пети със скъпарски парцалки, той се е изръсил с хиляди евра.

На краката му греят синьо-черни неопренови маратонки от обичаната на мутрите марка „ Долче и Габана “. Проверка на „ България Днес “ демонстрира, че Очите се е изръсил най-малко с към 700 евро, с цел да има тузарските маратонки. Преди облеклата за Очите дрескодът има единствено едно име – „ Филип Плейн “. Несебърският престъпник е като рекламно лице на марката, дружно с плеймейтката Николета Лозанова.

На фрагментите се вижда, че Митьо носи състезателен елек за джогинг на обичания си немски дизайнер, Черно-белият шушляк е с принт на логото на „ Плейн “ по цялата дреха. Моделът без ръкави може да се открие на цени сред 200 и 800 $.

Отдолу е с бяла тениска с черно стилизирано фигурално бие. Цените на модела варират от 100 до 500 $. Желязков се появи с тениска „ Плейн “ преди няколко месеца, когато пристигна да свидетелства против смъртния си зложелател – Божо Кравата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР