Като министър на финансите Асен Василев похапвал по системата на

...
Като министър на финансите Асен Василев похапвал по системата на
Коментари Харесай

Асен Василев поръчва щедро, ние ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ плащаме сметката с изтънелите си джобове

Като министър на финансите Асен Василев похапвал по системата на обществените бюджети във ведомствения стол за сметка на нас – ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!

На фона на обещаното от Асен Василев свинско, и зеле за всички българи, което да се финансира от обществените бюджети, самият той лапа всекидневно точно посредством тези бюджети във ведомствения стол, като скандалното е, че сметките му възлизат на 10-15 лв., които той упорствал да се заплащат от държавния бюджет!

Първа ръка източник на медията ни показа забавна и в същото време пиперлива информация за обедите на някогашния министър на финансите Асен Василев, която в началото породи удивление смесено с омерзение.

Финансовите инспектори и контрольори от министерство на финансите и през днешния ден шушукат за безплатните СОЦИАЛНИ обеди на Асен Василев, който в личния ведомствен стол на министерството е похапвал за сметка на страната!

Министърът на финансите Асен Василев постоянно се е хранел във ведомствения стол, където видно от фигурата му готвят сносно, а и наподобява, че е и много на ниска цена, тъй като сметките са му на надменно ниски цени, за който елементарния българин може единствено да си мечтае!

Всеки ден Асен Василев похапвал особено приготвени и защити ястия, чиято стойност е приблизително към 14,50 лева
Всичко това не буди никакви въпроси и не би занимавало никого, в случай че на обещалия свинско със зеле на всички българи тези суми бяха платени от него.
Явно сметките за обедите на министъра са високи и непостижими за него, тъй като той постоянно не ги е плащал!

Обслужващите го споделят, че Асен Василев е разпореждал всички касови бележки от обедите да бъдат изпращани на счетоводството, което прочее той би трябвало да управлява за вярно разходване на средства за де бъдат осчетоводени като представителни разноски!

Всичко това е изцяло разбираемо, защото с тези цени на газта и тока, елементарен човек като министъра на финансите не би могъл да си разреши да се храни в ресторант всеки ден и е належащо ние данъкоплатците да подкрепяме неговата представителна фигура.

Още през днешния ден редакцията ни ще направи питане по ЗДОИ за това, дали в Министерство на финансите са осчетоводявани касови бележки и фактури от ведомствения стол на същото за времето от 13 декември 2021г. до 20 август 2022г.
Източник: crimesbg.com



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР