Като леля в телевизионна агония, Ванеса Фелц се чувства като

...
Като леля в телевизионна агония, Ванеса Фелц се чувства като
Коментари Харесай

Ванеса Фелц казва, че вече е срещнала своя „перфектен мъж“ - но едно нещо се обърка много

Като вуйна в телевизионна мъка, Ванеса Фелц се усеща като другар на всички. Водещата и радиоводеща е известна и обичана със своето земно отношение и безсмислени препоръки за всичко - от връзки до мода.

И преди две години 62-годишната жена реши да се разклони в света на обществените медии, където откри напълно нова публика, която й върна услугата и й обезпечи огромна поддръжка след раздялата от нейния 17-годишен сътрудник, Бен Офоеду, през 2023 година Социалните медии също я въодушевиха да започва своя лична фешън гама, Vanessa в 4Love, откакто получи безчет известия, които я питаха от кое място са облеклата й, когато разгласява нейните цветни тоалети онлайн.

Освен че въодушевява почитателите си и наподобява ужасно на всички места, наподобява звездата от „ Тази заран “ има спомагателна причина да се облича, с цел да впечатли – тя търси романтика. Въпреки че тя ни сподели по време на извънредното ни изявление, че няма нищо съществено за споменаване, когато става дума за любовния й живот,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР