Като кажем, че насреща си имаме човек с чиста душа,

...
Като кажем, че насреща си имаме човек с чиста душа,
Коментари Харесай

Уникум!! Денислава, която се разпори от с*кс: Аз съм дете, пазя детското в себе си! (ето как реагираха бившите й)

Като кажем, че отсреща си имаме човек с чиста душа, който е съхранил детето в себе си, надали си представяме, че този човек си ляга под път и над път, с който му падне. И че се държи като откровена евтина пач@вра... Ако имаме налице второто, нормално първото липсва и назад.

Е, Денислава Велкова обаче се зае да обори тези показа като се направи на Божа кравичка в последното си изявление. Денито, която мина за негативно време през креватите на най-малко петима мъже - трима от тях опука още в храстите на " Игри на волята ", зачурулика какъв брой била чиста и каква детска душа носи.

" За мен коледните празници са най-хубави и приказни, тъй като аз съм съумяла да запазя детето живо в себе си. Даже на моменти си мисля, че не съм пораснала ", приказва Велкова, за шок на останалите...

Някои се съгласиха мигновено с нея и признаха, че - да, не е пораснала, само че не на възраст, а на разум. А някогашните й като Мартин Николов - Елвиса, който я мина един-два пъти в риалити шоуто, не сдържа смеха си. Според него Денислава мигновено би трябвало да спре за приказва обществено и въобще да не се демонстрира в нета, най-малко за няколко месеца.

" След всичко, което видяха хората и схванаха що за стока е, персонално аз се чудя по какъв начин има очите да продължава да се демонстрира ", слисан е Елвиса.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР