Като изключително нужно столичният кмет Васил Терзиев определи предложението за

...
Като изключително нужно столичният кмет Васил Терзиев определи предложението за
Коментари Харесай

Терзиев: Ако искаме работеща администрация, е нужно да променим нивата на заплащане

Като " извънредно нужно " столичният кмет Васил Терзиев дефинира предлагането за нарастване на заплатите в администрацията . Пред публицисти той посочи, че възнагражденията на кмета, заместник-кметовете, районните кметове и общинските съветници не са поправени от над 10 години.

Един заместник-кмет или областен кмет взима по-малко в сравнение с е междинната заплата за града, сподели пред публицисти Терзиев. Според мен това е безусловно несъответстващо и, в случай че желаеме работеща администрация, е нужно да променим равнищата на възнаграждение, разяснява още той, откакто се включи в акция по  засаждане на дърво в парка „ Заимов “.

Заплатите в общини към София като Костинброд и Елин Пелин са по 5000 - 6000 лева, сподели още Терзиев и добави, че той получава към 3000 лева

Дали е 3000 или 8000 лева . аз ще продължа да подарявам цялата заплата без едното левче, което е алегорично. Нямам персонален интерес заплатите да са по-високи , съобщи също столичният градоначалник. И акцентира, че задачата е цялостна промяна в общината. Не може да ти заплащат неприлично и да искаш ползата за милиарди лв. за София да бъде предпазен, означи Терзиев. 

Кметът Васил Терзиев се включи в акция по засаждане на дърво в централната алея на парка „ Заимов “. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР