Като ирландец винаги съм вярвал, че Америка не е просто

...
Като ирландец винаги съм вярвал, че Америка не е просто
Коментари Харесай

Боно от “U2” с пламенно приветствие към новия президент на САЩ

" Като ирландец постоянно съм вярвал, че Америка не е просто страна, това е концепция... такава, в която целият свят има дял ". Това написа фронтменът на " U2 ", Боно, във връзка полагането на клетва от новия американски президент Джо Байдън.

" Лейди Либърти (Дамата на Свободата) беше засегната и очукана през последните четири години, само че през днешния ден пламъкът й гори блестящо, както ние гледаме по какъв начин нейната светлина се трансферира на двама нови водачи, които ще успокоят водите, още даже до момента в който обрисуват нов курс ".

По-нататък музикантът, прочут с благотворителните и активистките си начинания, написа: " Джо Байдън схваща, че в рискови времена като тези се изисква концепцията на Йейтс за студена пристрастеност (Уилям Бътлър Йейтс е ирландски стихотворец, есеист, критик и драматург, една от най-изтъкнатите фигури в европейската литература през ХХ век - бел. ред),.... концепция както доста ирландска, по този начин и доста американска. Поздравления и берекет за президента Байдън и вицепрезидента Камала Харис, които основават и оформят историята, те заслужават още доста мигове под слънцето ".

Боно приключва обръщението си с обръщение, че написаното е и за тези консерватори, които, " когато са били подтиквани да извърнат тил на демокрацията, са избрали да слагат партията над страната, истината над общността... и са приели, че хората имат право на глас ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР