Като гръм мълвата за смъртта на младия поп-фолк певец Денис

...
Като гръм мълвата за смъртта на младия поп-фолк певец Денис
Коментари Харесай

ПЪРВО В HotArena: Почина Денис Теофиков!

Като гръм мълвата за гибелта на младия поп-фолк артист Денис Теофиков обикаля чалга средите, научи HotArena. Според източник на HotArena, поискал анонимност, Денис е скочил от 7-ия етаж на жилищен блок в к-с " Царско село ", където живее приятелката му Алекса.

Ужасната вест показа първи в инстаграм Емрах Стораро. " Мойто братче!!!!!!!!! Обичам те!!!!!!!! ", а почитател на Стораро написа под поста: " Почивай в мир “ ". Лорена също написа трогателен пост.

По първична информация Теофиков е изгубил живота си в автомобилна злополука, само че хора от гилдията оповестиха за HotArena, че нещастният случай е станал в жилището на приятелката на Денис - Алекса, в столичния  квартал " Царско село ". Не изключват опцията да е самоубийство, само че  е евентуално Теофиков да е умрял при трагичен случай.

От " Пайнер " не разясниха аргументите за гибелта на 21 годишния Теофиков.

На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори на музикална компания “Пайнер “ – Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас.  С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти! Музикална компания “Пайнер “ и телевизия “Планета “ изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Денис Теофиков!

Теофиков е роден на 20 юли 2000г. и от дребен се занимава с музика закърмен с музика от дребен, защото е израстнал в музикално семейство – майка му е певица, а татко му – прочут китарист . Завършва образованието си в Национално музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “, град София. Мечтата му е да стъпи на огромната сцена и да изнася концерти и той я осъществя.

Успехът му идва с дебютния дует “Грешка беше ” с Цветелина Янева, който даде летящ старт за професионалната кариера на Денис. Участвал е в някои от най-големите музикални реалити формата в България – „ България търси гений ” и „ Х фактор ”. През 2018 година подписва контракт с музикална компания “Пайнер ”. Вторият му план - баладата “Мило мое ” и последвалите дуети с Емилия – “Акула ” и “Тръгвай си ” затвърдиха възходящата му известност и го трансфораха в един от новите тийн-идоли. За малко време Денис Теофиков взе участие в един от новите планове на Джулия и записа два хитови дуета с Малката.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР